Harry Styles Terapiye Gitmenin Kendisini “Daha Canlı Hissettirdiğini” Söylüyor

İpeksi sesi, havalı dövmeleri ve cinsiyet kalıplarını yıkan kişisel stiliyle Harry Styles’ı sevmek için neden bulmak çok kolay! Ancak şarkıcı ve aktör, zaten uzun olan hayranlık uyandıran nitelikler listesine bir yenisini daha ekledi: o bir terapi ve ruh sağlığı kralı.

Mayıs ayında bir dergiye verdiği ve internette büyük yankı uyandıran röportajında Styles, terapiye ilişkin algısının yıllar içinde değiştiğini söyleyerek terapiyi damgalamaktan kaçınıyor. Bunu yayına verdiği demeçte, “Bunun ruhsal olarak kırıldığınız anlamına geldiğini sanıyordum. “Buna ihtiyacım olmadığını söyleyebilen kişi olmak istedim.” sözleriyle açıklıyor. 

Ancak Styles terapiye kendisi de gitmeye başlayınca fikri değişmiş. Ünlü müzisyen bu değişimi kendi içinde “odalar açmasına” izin vermek olarak anlatıyor. “Bence yaşamayı kabul etmek, mutlu olmak, aşırı uçlarda acı çekmek, olabileceğiniz en canlı şeydir” diye devam etti. “Ağlarken kaybetmek, gülerken kaybetmek – bundan daha canlı hissetmenin bir yolu olduğunu sanmıyorum.”

Uluslararası alanda sevilen süperstar, aşk hayatının kamuoyu tarafından bilinmesinin beraberinde getirdiği utanç hakkında da konuştu. “Uzun bir süre boyunca bana ait olan tek şey seks hayatımmış gibi hissettim. Bu konuda çok utanıyordum, bırakın kiminle olduğunu, insanların seks yaptığımı bilmeleri fikrinden bile utanıyordum,” diye açıkladı. “Ama sanırım öyle bir yere geldim ki, ‘neden utanıyorum ki’ dedim. Ben 26 yaşında bekar bir erkeğim; ‘evet, seks yapıyorum’ gibi bir şey.”

Yazı: İpek Kumtepe 

 

İlgili Makaleler