İlk buluşmanızı burçlara göre planlayın

Kusursuz bir ilk randevuyu planlamak fazlasıyla stresli olabilir. Buluşacağınız kişiyle birkaç haftadır her gün mesajlaşıp FaceTime yapıyor olsanız da, planladığınız ilk randevudan keyif alıp almayacakları konusunda endişelenmek kaçınılmaz olabiliyor. Kahve içip sohbet edebileceğiniz klasik bir randevu yerine planlayacağınız daha aktif bir gün, birbirinizi tanımanın yanı sıra karşılıklı endişe ve heyecanınızı kontrol altında tutmanıza yardımcı olabilir! Tabii ki herkesin seveceği kusursuz ve tek bir plandan bahsetmek imkansız. Neyse ki burada yardımımıza bir kez daha astroloji koşuyor.

Buluşacağınız kişinin burcunu öğrenin ve aşağıdaki bilgiler ışığında ideal ilk randevunuzu planlamaya başlayın!

KOÇ  (Mart 21 – Nisan 20)

Enerjik Koç burcu için fiziksel olarak aktif bir gün organize edin. Doğaları gereği ateşli ve hareketli olan Koç burcunu gerçekten tanımanın en güzel yollarından biri, onları harekete geçirecek bir plan seçmek. Paintball gibi hareketli ve eğlenceli bir aktivite seçebileceğiniz gibi, birlikte yürüyüşe çıkmak veya yoga dersi almak gibi daha sakin bir alternatife de yönelebilirsiniz.
Rekabetçi ve hırslı Mars tarafından yönetilen Koç burcu ile kimin kazanacağı konusunda iddiaya girebileceğiniz herhangi bir spor karşılaşmasını izlemeye gidebilirsiniz.


BOĞA  (Nisan 20 – Mayıs 20)

Boğa burçlarının en rahat ettiği yer, sıcak ve onlara tanıdık gelen ortamlardır. Seçeceğiniz sıcak atmosfere sahip sevimli bir restoran, Boğa burcu için ideal bir ortam olabilir. Yemeğin hayatındaki yeri oldukça büyük olan Boğa burcu, karnının doyduğu ve kendini rahat hissettiği bir yerde rahatlıkla kendi olabilir, size içini kolaylıkla açabilir.

Venüs etkisindeki Boğa, gerçek bir lüks tutkunu. Birlikte şarap tadımı yapabileceğiniz bir ilk randevu ile duyuları tarafından yönetilen Boğa burcunu oldukça etkileyebilirsiniz.


İKİZLER (Mayıs 21 – Haziran 20)

İkizler burcu, birçok insan tarafından çevrelendiği kalabalık ortamları sever. Özel bir etkinliğin düzenlendiği bir günü seçerek bar veya bir gece kulübüne gidebilir veya yeni insanlarla tanışabileceği bir ev partisine davet edebilirsiniz.

İkizler burcu aynı zamanda zihnini harekete geçiren planlardan oldukça keyif alır. Eski bir kitapçıya, vintage mağazalarına veya yerel müzelere giderek daha sakin, fakat iletişim kurduğunuzu hissedeceğiniz bir randevu geçirebilirsiniz.


YENGEÇ (Haziran 21 – Temmuz 22) 

Evine bağlı olmasıyla bilinen Yengeç burcu, insanlara bakmak, ilgilenmekten keyif alır. Kusursuz bir ilk buluşma için evde birlikte yemek yapmayı teklif edin. Biriyle yemek yapmak ve paylaşmak, bir Yengeç için bağ kurmanın en iyi yollarından.

Dışarıda buluşmak isterseniz, su burcu olmasının verdiği etkiyle her türlü su kaynağının yanında kendini rahat hisseden Yengeç burcuyla deniz veya göl kenarında yürüyüş yapabilirsiniz.


500 dias com ela, 500 days of Summer, project, summer finn clothes, roupas Summer Finn, Summer Finn apartment, apartamento Summer Finn, 500 days of summer clothes, roupas 500 dias com ela, 500 days of summer apartment, apartamento 500 dias com ela, retrô, vintage, zooey deschanel, style, ship of death, the red wood bar frame, karaoke scene, sugar town

ASLAN (Temmuz 23 – Ağustos 22) 

Zodyak’ın süperstarı Aslan’a parlaması için ona şans verecek bir plan seçin! Buluşma yeri olarak bir karaoke seçmek, sahneyi ele geçirerek yeteneklerini gösterebilme fırsatını asla kaçırmayan Aslan burcunu oldukça mutlu edebilir.

Lüks ve trendy her şeyden hoşlanan Aslan burçlarını şehrin en yeni ve havalı restoranına götürmek oldukça akıllıca bir hamle olacaktır. Opera veya bağış gecesi gibi giyinip kuşanarak katılacakları aktivitelerle de Aslan burcunu tam kalbinden vurabilirsiniz!


BAŞAK (Ağustos 23 – Eylül 22)

Fazla ve detaylı düşünmeleriyle bilinen Başak burçlarının zihinlerinde kaybolmalarını önleyerek anın tadını çıkarabilecekleri bir randevu organize etmek oldukça önemli. Pratik ve organize yapıya sahip Başak’lar ile stratejik bir masa üstü oyunu oynayarak oldukça eğleneceğinize eminiz.

Sağlıklarına önem veren Başak burçları için organize edebileceğiniz bir diğer buluşma planı ise, sonrasında öğle yemeğine çıkabileceğiniz bir egzersiz dersine birlikte katılmak olabilir.


TERAZİ (Eylül 23 – Ekim 22) 

Zodyak’ın en sosyal burçlarından biri olan Terazi, insanların olduğu yerlerde mutlu olur. Kokteyllerine ve atmosferine güvendiğiniz trendy bir mekan, Venüs etkisiyle güzelin ve sofistike olanın peşinden koşan Terazi burcu için ideal bir seçim olacaktır.

Sanatla ve yaratıcılık içeren her şeyle yakından ilgilenen Terazi burçlarıyla sanat galerisine gidebilir veya birlikte bir müzikal izleyebilirsiniz. Randevunuzun iyi geçtiğini düşünüyor ve birlikte daha fazla zaman geçirmek istiyorsanız, bir sonraki gideceğiniz yeri öneren kişinin siz olduğunuza emin olun. Kolay karar veremeyen Terazi burcunun bu hareketinizden oldukça etkileneceğine sizi temin ederiz!


AKREP (Ekim 23 – Kasım 21)

İlk buluşmalarda yapılan yüzeysel sohbetlerden keyif almayan Akrep burçları, evde kalıp yemeği dışarıdan söylediğiniz bir plana kolay kolay hayır diyemeyecektir. “21 Soru” veya “2 Gerçek 1 Yalan” gibi Akrep burcunun sezgiselliğine hitap eden oyunlarla eğlenceli vakit geçirmenin yanı sıra birbirinizi daha yakından tanıma fırsatı elde edebilirsiniz.

Yönetici gezegeni Plüton sayesinde gizemli konulara ilgisi yüksek Akrep burcuyla dışarıda buluşacaksanız, birlikte el falınıza baktırmayı önerin. Bu teklifinize ne kadar sevindiğine inanamayacaksınız!


YAY (Kasım 22 – Aralık 21)

Kaşif ruhlu Yay burcunu mutlu etmek istiyorsanız, onu şehrin daha önce bulunmadığınız bir yerine götürün! Farklı yerleri keşfetmeyi seven Yay’la birlikte çıkacağınız bu macerayla, eğlenceli ve bol bol sohbet edebileceğiniz bir randevu yaşayabilirsiniz.

Yeni insanlarla tanışmayı en çok seven burçlardan biri olan Yay’ı bir ev partisine davet edebilir veya parti hissiyatı veren çatı katında bir bara götürerek karakterlerinin nasıl parladığına tanıklık edebilirsiniz.


OĞLAK (Aralık 22 – Ocak 19)

Vaktinin çoğunu çalışarak geçiren azimli Oğlak burcunu, gevşeyip anda kalabileceğiniz bir aktivite oldukça sevindirecektir! Sonunda harika bir doğa veya şehir manzaranın sizi beklediği doğa yürüyüşü programı, tabiat ve güzelliğe düşkün toprak burcu Oğlak’lar için kusursuz bir plan.

Gerçekten etkilemek istiyorum diyorsanız, randevu alması çok zor bir restorandan masa ayarlamaya çalışabilirsiniz. Statü ve lükse önem veren Oğlak burcu buna bayılacaktır.


KOVA (Ocak 20 – Şubat 18)

Zodyak’ın insancıl burcu olarak bilinen Kova’nın kalbini kazanmanın yanı sıra gerçekten iyi bir şeyler yapmak istiyorsanız bir hayır kurumunda gönüllü çalışabileceğiniz bir günü düşünebilirsiniz.
Aynı hassasiyetlere sahip bir insanla ortak bir şeyler yapma fikri hoşuna gidecektir.

Hava burcu olan Kova’lar, mental olarak onları harekete geçiren her şeyden hoşlanma eğilimindedir. Birlikte kitap alışverişine gidebilir, teknoloji hakkında uzun sohbetlere dalabilirsiniz.
Eğer ilk buluşmada birbirinizi daha yakından tanımak önceliğinizse, kahve içip sohbet edeceğiniz bir yerde buluşmayı düşünebilirsiniz. Unutmayın ki Kova burcu için arkadaşlık kurmak romantizmden daha önce gelir.


The Notebook

BALIK (Şubat 19 – Mart 20)

Aynı Yengeç gibi, Balık burcu da su kaynağı olan ortamlarda bulunmaktan huzur duyar. Bu sebeple göl kenarında veya sahilde organize edeceğiniz bir piknik, romantizm ve su kenarında bulunmaktan hoşlanan Balık burcunu oldukça mutlu edecektir. Birbirinizi yakından tanıyabileceğiniz sessiz ve sakin bir yer tercih edebilirsiniz.

Alternatif olarak sohbet ederek parkta yapacağınız bir yürüyüş aynı şekilde etkili olacaktır. Hassas Balık burcuyla içten bir iletişim için düşünce ve sessizliğe yer verebildiğiniz sakin bir randevu planlamak oldukça önemli.

Hazırlayan: İpek Kumtepe

İlgili Makaleler