Indira Scott ile Röportaj

Denim, varoluşundan bu yana en demokratik kumaş olarak kendini kanıtladı ve Mango da, çok yönlülüğü ile gönülleri kazanacak ikon denim parçalardan oluşan yeni koleksiyonunu piyasaya sürüyor.
Idenim, moda tarihindeki en popüler giysinin başrolde olduğu, çok yönlülüğü ve her kişiliği ve tarzı kolayca yansıtma özelliğine değer veren Mango kampanyası. 
Görsel sanatçı Lua Balua, dansçı ve kareograf Emma Chadwick, görsel yönetmen Emily Rosser ve model ve hümanist Indira Scott, bu koleksiyonun başrollerini paylaşıyorlar ve her biri stilini ve kendi yorumunu denim aracılığı ile gösteriyor ve çalışmalarındaki ögeleri fotoğraflara ekliyor. Aynı zamanda, erkek koleksiyonunda da tasarımcı Brett Robinson ile model ve moda tasarımcısı Alex J Ordóñez, denimin günlük yaşamda önem teşkil ettiği iki farklı profil sunuyor.
Mango kişiliği güçlendiren ve kendi tarzını ifade etmeye yardımcı olan giysiler öneriyor. Bu koleksiyon ile denim, herkesin zamansız giysileri çok yönlü bir şekilde kombinleyebileceği, genel görünümleri hayal edebileceği ve diğer giysilerle beraber kullanabileceği bir ifade aracını temsil ediyor.

Kampanyanın modellerinden Indira Scott ile sohbetimizin detaylarında koleksiyonu keşfedin!

  • Manken olmak hayalin miydi? Eğer manken olmasaydın nasıl bir yok seçerdin kendine?

Aslında hiç bunun hayalini kurmamıştım. Manken olacağım hiç aklıma bile gelmemişti! Küçükken astronot olmayı veya reiki uzmanı olduğumu hatal ederdim. Her zaman insanlarla ve evren ile iletişimde olmayı isterdim.
 

  • Bügünlerde moda endüstrisini nasıl değerlendiriyorsun? Ne gibi değişiklikler görmeyi arzu edersin? 

Aslında moda sektörü de her sektör gibi olumlu ve olumsuz taraflara sahip. Çok güzel tarafları da var ama sürdürebilirlik temasının daha fazla geliştirilmesini, daha çok çeşitliliğin ve orijinalliğin olmasını isterdim.
 

  • Moda sektörüne adım atmak isteyen gençlere önerin ne olurdu?

Gençlere sahip oldukları gücün farkına varmalarını söylemek isterim. Sadece hayallerini gerçekleştirmek değil ama değişim için ilham verecek güce sahip olduklarının farkına varmaları. Sağlam ve inatçı durum, kendinizi işinize adayın ve kendinize güvenin! Sizin için olması gereken bir yol ise hayat size bunu verecektir. İşinize ve kendinize inancınızı yitirmeyin. Çünkü eğer siz kendinize inanmazsanız o zaman başkaları da inanmayacaktır. Yapabileceklerinize ve potansiyelinize inancınızı hiçbir zaman kaybetmeyin.
 

  • Boş zamanlarınızda ne yapmaktan hoşlanırsın? 

Yalnız kalmayı çok severim ama arkadaşlarımla da vakit geçirmekten hoşlanırım. Doğa yürüyüşleri, meditasyon ve yoga çok sevdiğim aktivitelerden. İçimdeki çocuğu hep canlı tutmaya çalışıyorum. 
 

  • Pandemi süreci size nasıl etkiledi?

Bu sürece pozitif bir bakış açısı ile bakmaya çalışıyorum. Her şeye rağmen bu süreç bana yavaşlamam gerektiğini gösterdi. Şu ana kadar yaşamış olduğum deneyimleri sindirmem gerektiğini ve moda sektörüne girdiğimden beri tüm öğrendiklerimi daha da içselleştirme fırsatı verdi. Minnettar olduğumu bir kez daha anladım. Anda yaşamam gerektiğini ve risk almanın yeni fırsatlar getirdiğini de anladım. Anda yaşamanın önemi, cesaretli olmanın getirilerini anladım.
 

  • Mango ile ilgili neyi seviyorsun?

Mango’nun çeşitliliğe ve kadın gücüne verdiği önem çok hoşuma gidiyor. Sürdürebilirlik gibi konulara yaklaşımı ve kurmuş olduğu harika ekibi ile çok başarılı bir çizgileri var.
 

  • Denim koleksiyonundan en sevdiğin parçalar hangileri?

Tek parça tulumlara ve şapkalara bayıldım!
 

İlgili Makaleler