Jennifer Lopez Ben Affleck Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Yeni romantik komedisi Marry Me’de ünlü bir gelini oynayan Lopez, katıldığı bir şov programında eski nişanlısı Ben Affleck hakkında samimi itiraflarda bulundu.

“Beni biliyorsunuz, ben romantik biriyim. Her zaman öyleydim aslında, birkaç kez evlendim. Sonsuza kadar sürecek bir mutluluğa %100 inanıyorum.” Grammy ödüllü şarkıcı, 1997-98 yılları arasında Ojani Noa, 2001-2002 yılları arasında Cris Judd’la ve 2004’ten 2011’e kadar ise ikiz çocuklarının babası Marc Anthony ile evli kaldı. Ben Affleck ile 2002 ve 2004 yılları arasında nişanlanmıştı.

“Herkes gibi bir insan olduğumu hissediyorum. İnişlerim ve çıkışlarım oldu. Hatalar yaptım. Hayatımda geldiğim yerle, kim olduğumla gerçekten gurur duyuyorum.” Sözleriyle geçmiş yaşamını özetleyen Lopez bu yılın başlarında Affleck ile tekrar ilişkiye başlamıştı. Affleck Eylül ayında verdiği röportajda “Jennifer’ın dünya üzerindeki etkisine hayranım. Tarih boyunca çok az insanın sahip olabildiği, asla bilemeyeceğim ve sadece saygıyla hayranlık duyabileceğim etkiye sahip.” demişti. Birbirine karşı yüksek oranda aşk besleyen Lopez ve Affleck çifti sizce ne zaman nişanlanır?

İlgili Makaleler