Jennifer Lopez Bir Geceye İki Moda Anı Sığdırdı

Başrolünde olduğu romantik komedi filmi Marry Me’nin tanıtımını yapan Jennifer Lopez, bu hafta New York’ta birbirinden iddialı görünümlere imza attı. Cuma günü The Tonight Show’a konuk olan J.Lo, bir geceye sığdırdığı iki baş döndürücü görünümüyle modaseverlerden övgü topladı. 

Geceye kıvrımlarını ortaya çıkaran sırt dekolteli kırmızı bir elbiseyle başlayan ünlü yıldız, görünümünü elbisesiyle aynı tonlardaki platform topuklular ve altın renkli kalın bilekliğiyle tamamladı.

Jennifer Lopez, kısa bir süre sonra Maluma ile gerçekleştireceği performansı için kostüm değiştirerek karşımıza iki parçadan oluşan seksi bir kombinle çıktı. Beyaz hakimiyetindeki görünümde öne çıkan parça, beline ve boynuna dolanan iplere bağlı düşük bel eteği oldu. Ünlü yıldızın beyaz sütyeniyle birlikte giydiği bolero benzeri deri ceketi ise, bu yıl geri dönen 2000’ler modasına göz kırpar nitelikteydi.

Lopez, şovda verdiği röportajda iki büyük tutkusu olan müzik ve oyunculuğu yeni filmi Marry Me için nasıl birleştirebildiğini şöyle anlattı; “İlk defa bir film için şarkı söyleyip albüm yapma fırsatım oldu. Benim için bu, iki ayrı dünyamı birleştirmek gibi bir şey. Bu bir Jennifer Lopez veya bir Maluma albümü değil. Bu bir Kat ve Bastian albümü. Bunlar gerçekten karakterler için seçtiğim ve her iyi müzikalde olduğu gibi hikayeyle birlikte ilerleyen şarkılar. Ve gerçekten de aşk hikayesini anlatıyor. Bilirsiniz, gerçek aşkı bulma yolculuğunu.”

 

 

İlgili Makaleler