Jennifer Lopez Nişan Yüzüğünün Özel Anlamını Açıkladı

2002’de ilk kez nişanlanan ve iki yıl sonra yollarını ayıran Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçen yıl ilişkilerine kaldığı yerden devam etme kararı almıştı. Geçtiğimiz günlerde ise ikonik çift “Bennifer”, 17 yılın ardından ikinci kez nişanlandı. 

Bu güzel haberin ardından merak konusu Jennifer Lopez’in alışılmışın dışındaki rengiyle gösterişli nişan yüzüğü oldu. Yeşil tonlara sahip oldukça nadir bulunan bu pırlanta yüzüğün J.Lo. için özel oldukça özel bir anlamı olduğu ortaya çıktı. 

Jennifer Lopez Green Engagement Ring

Ünlü yıldız, kişisel haber bülteni “On the JLo”daki gönderisinde yeşil rengin hayatının en özel anlarında öne çıktığını anlattı.
“Yeşilin uğurlu rengim olduğunu hep söylerim. Belki belli yeşil bir elbiseyi de hatırlayabilirsiniz.” sözleriyle 2000 yılında Grammy Ödülleri’nde giydiği ikonik Versace elbiseye gönderme yaparak yazısına devam etti, “Hayatımda harika şeylerin olduğu birçok anda yeşil giydiğimi farkettim. Belki tesadüftür, belki de değildir. Ama duruma daha yakından bakınca, tesadüf diye bir şeyin olmadığını farkettim.”

Ben Affleck, 2002 yılında Jennifer Lopez’e altı karatlık, oldukça özel bir pırlanta yüzükle,evlilik teklifi etmişti. Teklifin ardından iki yıl nişanlı kalan çift ayrılmış olsa da, neredeyse 20 yılın ardından yeniden birleşerek kişisel tarihlerinde yeni bir sayfa açmış oldu.

 

 

 
 

 

 

 

İlgili Makaleler