John Frieda Yeni Violet Crush Serisi ile Sarı Saçlarda İstenmeyen Tonlara Elveda

Her bir saç tipi için benzersiz ürünler yaratan John Frieda, yeni Violet Crush serisi ile sarı saçların ihtiyacı olan renk koruma teknolojisini sunuyor. Formülünde bulunan menekşe özü ve mavi pigmentler, sarı saçlarda oluşan istenmeyen tonları anında yok ediyor ve sunduğu iki aşamalı yaklaşımla daha güçlü ve daha hızlı sonuç almanızı sağlıyor. Doğrudan boya ve saç penetrasyon teknolojilerini birleştiren formülü, doğru rengi elde etmek için kimyasal reaksiyona gerek kalmadan saçınıza eşit şekilde renk veriyor.

Violet Crush Mor Şampuan
Sarı saçların günlük bakımı için geliştirilen Violet Crush Mor Şampuan; menekşe özü ve mavi pigmentleri nazikçe aşılayarak sarı saçların parlaklığını korumaya yardımcı oluyor. Her yıkamada kullanılabilen şampuan; benzersiz saç penetrasyon teknolojisi sayesinde, saçlara pozitif yükleme yapıyor, böylece pigmentler saça zarar vermeden daha iyi nüfuz ediyor. Ultraviyole ışınlarını emen ve parıltı yayan menekşe özü ve mavi pigment kombinasyonu, en inatçı turuncu tonlarının bile önüne geçiyor. Daha yoğun bir renk efekti için durulamadan önce 2-3 dakika bekletebilirsiniz. İstenen renk elde edilene kadar her gün kullanabilirsiniz.

Violet Crush Mor Saç Kremi
Saçın rengini açmak, kuru ve hasarlı teller oluşmasına neden oluyor. Violet Crush Mor Saç Kremi; saça zarar vermeden sarı saçları onarıyor ve nemlendiriyor. İstenmeyen inatçı tonları etkisiz hale getirerek, sarı saçlara daha parlak bir ışıltı katıyor ve saç rengini eşitliyor. Saçın renginden ödün vermeden mükemmel besleyicilik ve nemlendirme sağlıyor. En iyi sonuçlar için Violet Crush Mor Şampuan ile birlikte kullanabilirsiniz.

 

İlgili Makaleler