Justin & Hailey Bieber Evliliklerinin Dördüncü Senesini Kutladı

Justin ve Hailey Bieber çifti geçtiğimiz günlerde evliliklerinin dördüncü yılını birbirinden güzel sosyal medya paylaşımları ile kutladı. Çarşamba günü Bieber’lar, Instagram postları ile 2018’e geri dönüp en mutlu günlerini onurlandırdılar ve bu süreçte bizim de kalbimizi erittiler.

Hailey’nin Instagram postu ikonik Off-White gelinliğinin üzerinde olduğu, seremoniden sonra Justin’in kendisini öptüğü geçmişten bir fotoğraf ile başlıyor. Paylaşımının altına “Seninle 4 senelik bir evlilik. Tanıdığım en güzel insan… hayatımın aşkı. Tanrıya şükürler olsun senin için.” sözlerini ekleyen Bieber postun devamında da yolculuğa çıktıkları bir an, uyumlu kombinler yaptıkları bir fotoğraf, çıktıkları yemekte birbirlerine sevgilerini gösterdikleri bir poz ve romantik siyah beyaz bir kare kullandı.

Justin ise kendi hesabında, eşi ve köpekleri Oscar ile yatakta uzandıkları, aynı derecede samimi siyah beyaz bir fotoğraf paylaştı ve altına da “Yıldönümümüz kutlu olsun en yakın arkadaşım ve eşim @haileybieber .. beni her anlamda daha iyi yaptığın için teşekkürler.” notunu düştü.

Henüz 13 Eylül tarihi gelip yıldönümleri gerçekleşmemişken Hailey bu yaz, evliliklerinin güncel durumu hakkında Harper’s Bazaar dergisine konuşmuştu. Röportaj sırasında model, Justin ile birbirlerine hala çok âşık olmalarına rağmen yoğun çalışma programları arasında güçlü bir ilişki yürütmenin zor bir iş olduğunu itiraf etmişti.

Günün sonunda hala yanına dönmek istediği insanın eşi Justin olduğunu açıklayan Hailey, “İş için bir yere uçabilirim ama geri dönüp onunla takılmak için sabırsızlanıyorum. Bunun, iki tarafın da sarf ettiği efordan kaynaklandığını hissediyorum. O benim en yakın arkadaşım ama yine de ilişkiyi yürütmek büyük bir çaba istiyor. Biliyorum ki eninde sonunda, aramıza çocuklar dahil olunca tüm bunları nasıl yürüteceğimizin konusu bambaşka bir boyut kazanacak.” şeklinde sözlerini noktalıyor.

Yazı: Öykü Gönül

İlgili Makaleler