JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea Açıldı

Kuzu Grup’un yatırımcısı olduğu; Marriott International işbirliğiyle JW Marriott markasının Türkiye’deki üçüncü oteli olan JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea, Marmara Denizi kenarındaki büyüleyici konumuyla Ataköy’de açıldı.

Simge Fıstıkoğlu’nun sunumuyla gerçekleşen açılışa Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati başta olmak üzere Marriott International Avrupa Lüks Operasyonlardan Sorumlu Başkanı Satya Anand, JW Marriott Hotel İstanbul Genel Müdürü Volkan Öztürkler, Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir Çaba Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Cankurtaran ve yönetim kurulu üyesi Özlem Zehebi, İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Prof. Dr. Erişah Arıcan ve sanatçı Orhan Gencevbay ve Sevim Emre katıldı.

Otelde özenle tasarlanmış 204 konuk odası ile süitler; hem ferah hem de lüks bir konaklama imkânı sunuyor. Odaların çoğu eşşiz Marmara Denizi manzaralı balkonlara sahip. Şehre farkli bir soluk getirecek Ceres, The Vitola Lounge, The Pearl ve Sail Bar ile misafirlerimiz Marmara Denizi’nin eşsiz manzarası eşliğiyle benzersiz tadları deneyimleyebilecekler.

Muhteşem konumu ve nefes kesen deniz manzarası ile Otel birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmak için olağanüstü bir ortam sunuyor.

 

İlgili Makaleler