Kahverengi ile Yapabileceğiniz Renk Kombinasyonları

Bilmediğimiz bir zamanda, bilmediğimiz bir yerden, tanımadığımız birileri tarafından hiçbir anlam ifade etmeyen bazı moda kuralları uyduruldu. “Beyaz renk sadece İşçi Bayramı’ndan önce giyilir.”, “Teninizin gözükmesi profesyonel bir görünüm değildir.”, “Lacivert ve kahverengi sadece belli tonlarla giyilir.”… Günümüzde özellikle Z jenerasyonu kış aylarında beyaz rengi tercih ederken ve ofiste crop top giyerken, biz de kahverengi ile yapabileceğimiz renk kombinasyonlarının sınırsız olduğunu biliyoruz!

Gerçekten de tonu fark etmeksizin, kahverengi nötr olarak kabul edilir ve sadece siyah, krem, beyaz, zeytin yeşili gibi diğer nötr ve toprak tonlarıyla değil, birçok canlı renkle de harika gözükür. Hala bu tonu hangi renklerle giyebileceğiniz konusunda kararsızsanız, sizin için bir rehber hazırladık!

Siyah

Brown Clothing Style

Baştan aşağı siyah bir görünüm yerine kahverengi deri ceketinizi küçük siyah elbiseniz ile giyebilirsiniz.

Sarı

Brown Clothing Style

Sarı rengin spot ışığını çalmaya meyilli olduğu doğru. Bu parlak yansımayı yumuşatmak istiyorsanız sarıyı kahverengiyle kullanmak iyi bir tercih olacaktır.

Mor

Brown Clothing Style

Koyu bir mor tonu kahverengi ile bir araya geldiğinde zarif bir görünüm elde etmenizi sağlarken daha “fresh” ve tatlı bir havaya sahip olmak için kahverengi & lavanta eşleşmesine şans verebilirsiniz.

Yeşil

Brown Clothing Style

Doğadan ilham almak her zaman iyi bir fikir! Kahverengi ve yeşil ikilisi tam anlamıyla kusursuz bir eşleşme.

Beyaz ve Krem Tonları

Brown Clothing Style

Beyazın diğer renklerin karşısında durduğunu düşünüyorsanız, krem tonları kahverengi ile daha kolay bir şekilde karıştırabilirsiniz. Krem bir üstü kahverengi bir alt ile kombinleyerek blok renk trendini yakalayabilir ve göz yormayan bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Kırmızı

Brown Clothing Style

Kırmızı rengi siyahla birlikte kullanmak size göre değilse, kahverengi sizin için daha iyi bir seçenek olabilir! Kış ve sonbahar aylarında sıcak tonların bir arada kullanımı bu yüzden bu kadar popüler olsa gerek!

Yazı: Öykü Gönül

İlgili Makaleler