Kate Middleton Nasıl Besleniyor?

Kate Middleton katıldığı her etkinlikte zarafeti ve güzelliğiyle göz kamaştırmayı başarıyor. Üç çocuk annesi, 38 yaşındaki Cambridge Düşesi’nin fit görünümünün tek sırrı elbette spor yapması değil. Beslenmesine de oldukça özen gösteren Middleton’ın bir günlük beslenme planını keşfetmeye ne dersiniz? 

Kahvaltı 
Tıpkı Meghan Markle gibi Kate Middleton da güne yeşil smoothie ile başlamayı tercih ediyor. Spirulina, karalahana, matcha, ıspanak, marul, kişniş ve yaban mersini kullanan Düşes karışıma yulaf eklemeyi de çok seviyor. Böylece hem vücuduna gereken vitamin ve mineralleri almış oluyor hem de yulaf sayesinde tokluk hissini uzun süre yaşıyor. 

Öğle Yemeği 
Vejeteryan olmasa da öğle yemeklerinde et yemeyen Düşes, tercihini balık ve türevlerinden yana kullanıyor. Bunun yanı sıra tabbule salatası, gazpaço çorbası ve ceviche de Middleton’ın öğle yemeği listesinde olan yemeklerden. 

Akşam Yemeği 
Kate Middleton, Prens William’ın aksine baharatlı ve acılı yemekleri çok seviyor. Hint yemeklerine bayılan Düşes, köri soslu her tabağı akşam yemeğinde yiyebileceğini belirtiyor. Prens William ile birlikte yemekten en çok hoşlandığı şeyse kesinlikle ızgara tavuk. 

İlgili Makaleler