Kate Winslet Longines Ruhunu Yansıtan Flagship Heritage ile Işıldıyor

Longines, siyah kadranlı ve 1950’lerin karakteristik izlerini taşıyan yeni modeli ile, Flagship koleksiyonuna görkemli bir saygı gösterisinde bulunuyor. Döneme ait nadir bir parçadan ilham alan bu saat, sade ve zamana meydan okuyan bir estetik sergiliyor. Teknik uzmanlığı geçmişin zarafetiyle buluşturan saat, markanın Heritage koleksiyonuna zenginlik katıyor.
1957 yılında piyasaya sürülen Flagship koleksiyonu, Longines’in kendi adını taşıyan ilk ürün gruplarından biriydi. Amiral gemisi, filonun başkumandanının forsunu taşıyan gemidir. İhtişamlı adıyla öne çıkan koleksiyon, kanatlı kum saatinin sembolize ettiği markanın 1950’li yıllardan itibaren baş tacı olacaktı. Erkekler için tasarlanmış bu saatler, zamanla kadın müşterilerin de yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Longines, koleksiyonerlerce aranan, 1957 yılından siyah kadranlı nadir bir modelden ilham alarak erkeklere olduğu kadar kadınlara da hitap eden ve zamana meydan okuyan bu tasarımı bugün yeniden yorumluyor. Teknik uzmanlık ve zarafeti bir araya getiren, tümüyle siyah yeni Flagship Heritage, tüm nostaljik saat tutkunlarına hitap edecek.

İlgili Makaleler