Katı Saç Kremi Mucizesi

Yazın deniz ve güneş, kış mevsiminde ise soğuk havanın yıprattığı, dış etkenlerden en çok zarar gören saçlarımızı %100 doğal içeriklerle beslemek artık hayal değil.. Sadece bitkisel içerikler ve doğal vitaminlerle geliştirilen Rosece Katı Saç Kremi alanında bir ilke imza atarak tamamen katı formda üretiliyor. Formülasyonunda yer alan yüksek konsantrasyonlu bitkisel keratinler, provitamin B5, doğal yağlar ve doğal yapılandırıcılar sayesinde; saç tellerine dipten uca esneklik kazandırıp bakım yaparak ve korumaya alıyor.

Konsantre yapısı, su içermeyen formülü ve yaklaşık 5 katı sıvı saç kremine eş değer olan formu sayesinde uzun bir süre boyunca ekonomik bir kullanım sağlıyor. Aynı zamanda özellikle içinde bulunduğumuz yaz aylarında sık seyahat edenler için atıksız, plastiksiz ve şık ambalajı ile ideal bir seyahat arkadaşı!.. Sıfır atık felsefesini benimseyen ürün, içeriğinin tümünde yer alan biyoçözünür – tamamen doğaya geri dönüşen bileşenleriyle Rosece’nin doğaya, toprağa, suya ve tüm canlılara verdiği değeri de bir kez daha gözler önüne seriyor. Katı Saç Kremi’nin içi kadar dışının da ‘güzel’ tasarımı yine aynı felsefe çerçevesinde ürünün kutusunda da göze çarpıyor. Tamamıyla geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşan şık tasarım adeta markanın çevreye saygısının imzası niteliğinde..

İçeriğinde yer alan Phytokeratine, yalnızca bitkilerden elde edilen ve yüksek koruyuculuk özelliğine sahip, saç sağlığına yararlı 17 farklı aminoasit bulundururken aynı zamanda derinin alt tabakalarına inerek destek dokusunun yapımını hızlandırır; böylece saç derisini yumuşatarak nemli kalmasını sağlar. Öte yandan saç tellerini kökten uca onarır, kalınlaştırır; saçlara sağlıklı, canlı ve pürüzsüz görünüm verir, saçın protein yapısını düzenleyerek saç içerisinde doğal olarak yer alan amino asitlerin eksikliğini tamamlar. Saçların ucundan köküne kadar uzanan, birbirinin üzerine binmiş yassı hücrelerden oluşan kütikula tabakasındaki pulların arasını doldurarak saçları kimyasal ve fiziksel etkilere karşı da korur.

Mango, Avokado, Shea, Kakao, Hindistan cevizi, Ylang ylang, Itır, Lavanta, Vanilya özleri ile eşsiz bir kokuya sahip Katı Saç Kremi saçları ağırlaştırmadan hafif ve hacimli bir sonuç sağlıyor. Tüm saç tiplerinde taramayı kolaylaştırır. Tamamen doğal kaynaklı hassas içerikleri ile çocukların ve hassas ciltlerin dahi kullanımına uygundur. Düzenli kullanıma bağlı olarak saçta oluşturduğu doğal film, yağlandırmadan, yumuşak, parlak ve canlı saçlara sahip olmaya yardımcı olurken özellikle zor taranan, düz, kıvırcık, yıpranmış veya boyalı saçlar için ideal bir çözüm sunuyor.

İlgili Makaleler