Khloé Kardashian ve Tristan Thompson İkinci Çocuklarını Kucaklarına Aldılar

Khloé Kardashian ve Tristan Thompson ikinci çocuklarına kavuştu! People dergisi haberi doğrularken bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu da ekledi. Ne Kardashian ne de Thompson resmi bir açıklama yapmadı.

13 Temmuz günü Kardashian’ın bir basın sözcüsü People’a, eski eşlerin taşıyıcı anne yoluyla ikinci bir bebek sahibi olmaya hazırlandıkları bilgisini aktardı. Daha önce bir basın temsilcisi dergiye verdiği demeçte, “Kasım ayında True’nun bir kardeşi olacağını öğrendiğimiz haberini doğrulayabiliriz.” demişti. “Khloé böylesine güzel bir olaya aracı olduğu için bebeğin olağanüstü taşıyıcı annesine inanılmaz derecede minnettar. Khloé’nin ailesine odaklanabilmesi için nezaket ve mahremiyet rica ediyoruz.”.

Bir başka kaynağa göre, ikinci bebeğe Thompson’ın aldatma skandalından önce hamile kalındı ve eski çift ayrılma kararında ısrarlı. İçerden bir kaynak, “Khloé ve Tristan tekrar bir araya gelmediler ve aralık ayından beri ortak ebeveynlik konusu dışında konuşmadılar.” dedi. “Aralık ayında Khloé’ye ve kamuoyuna Tristan’ın bir başkasından bebeği olacağı açıklanmadan önce bebeğe taşıyıcı anne aracılığıyla hamile kalınması planlandı.” diye ekledi.

Khloé & Tristan çiftinin 2016’dan 2021 senesine kadar bir ayrılıp bir barıştıkları inişli çıkışlı bir ilişkileri oldu. İkilinin 4 yaşında True isimli bir kız çocuğu var. True 2018 yılında tam da Tristan’ın Khloé’yi aldatma iddialarının ortaya çıktığı dönemde dünyaya geldi. Khloé bir süredir ikinci bir çocuk sahibi olmak istiyordu. Khloé’nin tüp bebek sürecinin konu alındığı Keeping Up With the Kardashians bölümünde Khloé, ablası Kim Kardashian’a taşıyıcı annelik yöntemini de düşündüğünü söylüyor. Khloé bölümde, “Yapmaya çalıştığım tek şey hayatıma ve aileme daha fazla sevgi getirmek ama gittikçe daha fazla engelle karşılaşıyorum.” diyor ve “Bu olanları sindirmek benim için gerçekten zor.” diye ekliyor.

Yazı: Öykü Gönül

İlgili Makaleler