Kiko Milano’dan Yılbaşı Gecesine Adanmış Bir Koleksiyon: Joyful Holiday

Yılın en harika zamanı geldi!  İyi dileklerin, neşenin ve sevginin mevsimi.  İtalya’ın bir numaralı makyaj markası KIKO MILANO yılbaşı ruhundan esinlenerek hazırlanmış yeni koleksiyonu Joyful Holiday ile bizleri büyüleyici bir dünyaya davet ediyor.  Sevdiklerimizle geçirilen küçük ama değerli anlardaki güzelliğe dikkat çeken koleksiyon, bu özel anıları hatırlatan renkler ve dokulardan ilham alarak yeni yıl coşkusunun büyüsüne ve güzelliğine adanmış.

 

KIKO MILANO, ışıltılı renkleri, çarpıcı bitişleri ve uzun süre kalıcılığın yanında bulaşmayan, nemlendirme özelliğine sahip etkili formülleri bir araya getirdiği “Joyful Holiday” koleksiyonu ile yeni yılı karşılıyor.  Koleksiyon ürünlerine harika bir performans ile eğlenceli bir hava katan tarçın ve zencefilli kurabiye kokuları ise yılbaşı ruhunu duyulara taşıyor.

 

Koleksiyonun yakut kırmızısı ve altın rengindeki ambalajları ise dekoratif yılbaşı süsleri gibi tasarlanmış, yılbaşı ağaçları üzerindeki yerlerini almayı bekliyorlar.  Bu ışıltılı koleksiyon KIKO Milano mağazaları ve www.kikomilano.com.tr’de satışa sunuluyor.

 

 

Cilt Bakımı

 

 

 

Golden Elixir Hydra Serum

Nemlendirici ve aydınlatıcı yüz serumu, yüzü nemlendirirken parlatıyor ve mükemmel bir makyaj tabanı oluşturuyor.  Hızla emilen serum, pürüzsüz, eşit ve parlak bir görünüm bırakıyor.  Kokusunda vanilya ve karamelize elma notaları bulunan serum, içeriğindeki altın tanecikleri sayesinde cilde parlak bir görünüm veriyor.

 

 

Yüz

 

Enchanted Duo Blush

 

Mat ve parlak olmak üzere iki bitişli allık, cildi canlandırırken ışıltılı dokunuşlar katmak için mükemmel bir ürün. Mat ve parlak etkiyi uyumlu bir şekilde birleştirme olanağı veren allık, ipeksi ultra pigmentli yapısı ile hafiften yoğuna sofistike bir sonuç veriyor. Bal ve bademin tatlı notalarına sahip kokusu, yıldız desenli kabartmalı tasarımı ile göz alıcı ikonik bir ürün.

 

Gözler

 

 

Couple Goals Eyeshadow

 

İkili göz farı, sofistike mat bitişli bir toz göz farı ve ışıltılı, metalik krem göz farı içeriyor.2’si 1 arada ürün gözleri ve bakışları güzelleştirirken, mattan parlağa bitişler ve efektlerle oynama şansı sağlıyor. Yoğun ve pigmentli göz farı ikilileri, modaya uygun bir görünüme sahip olmak için mükemmel uyumlu üç farklı renk kombinasyonuna sahip.

 

 

Dudaklar

 

Sparkling Lips Lipstick

 

Süper ışıltılı metalik ruj, dudakları inci parlaklığı ve büyüleyici metalik yansımaların birleşiminden oluşan renklerle göz alıcı kılıyor. Özel yapısı metalik efektin tüm parlaklığını yoğun sedefli dokusu ile biraraya getiriyor.  Zencefilli kurabiyenin neşeli notalarına sahip hoş bir kokusu olan ürün, sanki peri masallardan çıkmış.

 

 

Eller
 

Power Nail Lacquer
 

Dolgun, parlak ve yoğun renkli metalik oje, parlak, jel efektli yapısı ile tırnaklara büyüleyici bir görünüm veriyor.

 

 

İlgili Makaleler