Kim Kardashian’ın Pete Davidson ile “Ciddi” Bir Şeye Hazır Olmadığı Bildirildi

Herkes ekranlarda yayınlanacak bir Kardashian düğününün daha yaklaşmakta olduğunu düşünürken Kim Kardashian ve Pete Davidson çiftinin ayrıldığı haberini aldık.

Dokuz aylık birlikteliklerinden sonra Kete çifti ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı. Söylenenlere göre, Kim Saturday Night Live programının yıldızıyla birlikte yaşamaya hazır değildi. Bir kaynak Entertainment Tonight’a, Kim’in Pete’in çok tatlı birisi olduğunu düşündüğünü ancak onunla ciddi bir şey yaşamak için hazır hissetmediğini söyledi. İçerden bir kaynak ise, “Aralarındaki çekim hala çok yüksek ama Kim ciddi bir şeyler olmadan flört etmeye devam etmek istiyor. Pete’e hala tapıyor ve onunla her zaman arkadaş kalmak istiyor. Hala onun dünyadaki en iyi ve en tatlı erkek olduğunu düşünüyor. Şu anda aralarında bir drama veya tuhaf bir durum yok.” dedi.

Kim, Kanye West’e boşanma davası açtıktan sekiz ay sonra Pete ile görüşmeye başlamıştı ve başlangıçta sadece “eğlenceli bir kaçamak” olacağını düşündüğü durum daha ciddi bir hal aldı. “Kim henüz Pete ile yaşamak için istekli hissetmiyordu.” şeklinde açıkladı haber kaynağı.

Çifte yakın bir başka haber kaynağı ise E! News’e konuşurken Kim ve Pete’in aralarındaki romantizmin bittiğini söyledi. Ayrılığın arkasındaki nedenin ise “uzak mesafe” ve “yoğun çalışma programları” olduğunu belirtti. Pete şu anda Avusturalya’da Wizards! filminin çekimlerinde. Kim ise Los Angeles’ta işlerinin başında ve dört çocuğu North, Saint, Chicago ve Psalm’a annelik yapmakla meşgul.

Ne Kim ne de Pete iddia edilen ayrılığı doğrulamadı.

Yazı: Öykü Gönül

İlgili Makaleler