Kış Bahçelerinde Yeni Trendler

Kış bahçeleri, doğa ile evimiz arasında uyumlandığımız, kendimizi en rahat hissettiğimiz alanlar. Özellikle kapalı ve soğuk havalarda kış bahçelerinde, sıcak bir atmosfer yaratarak keyifli vakit geçirmek mümkün. Geniş alanlarda ya da evin dışında konumlanan kış bahçelerinin yanı sıra evimizdeki kapalı balkon ve terasları da kış bahçesi formunda tasarlayabiliriz. İyi bir ısı yalıtım sistemi, tasarıma uygun mobilyalar, yeterli aydınlatma ve aksesuarlar ile bu etkiyi yaratmak mümkün.

 

2022 yılında kış bahçelerinde ve bahçe mobilyası trendlerinde doğal görünümlü ürünler, açık renkler, mavinin ve yeşilin rahatlatıcı tonlarını sıklıkla göreceğiz. Konfor ve dayanıklılık, ürün seçimlerinde yine öncelikli olduğu için beden sağlığını önemseyen kolay taşınabilir ve yer kaplamayan ürünler öne çıkıyor. İşlevsel, her mekana uygun katlanabilir masa ve sandalyeler de bu sezon, balkon, bahçe ve tüm dış mekanlarda tercih edilebilir ürünler olacak. İskandinav tarzı etkilerini hem evimizde hem kış bahçelerinde görmeye devam edeceğiz. Doğal dokuma battaniye ve yastıklar, şömine, siyah-beyaz yüksek kontrastlı mobilya tercihleri de mekana dinginlik ve ferahlık katacak.

Tüketiciler artık sürdürülebilir, çevre dostu ve insan sağlığını önemseyen ürünlerden ve markalardan yana tercihlerini yapacaklar. Kolektif bir bilinçle çevremize karşı daha duyarlı ve hassas olmamız gereken bir dönemdeyiz. Siesta olarak, polipropilen hammaddeden ürettiğimiz ürünler, hafif, uzun ömürlü, güvenilir ve doğaya zarar vermeyen ürünler. Dış mekan mobilyaları olumsuz hava koşullarından sıklıkla etkilenir, mobilyaları, yağmur, güneş, sıcaklık gibi mobilyalara zarar veren etkilerden korumak için, UV malzeme katkılı, polipropilenden üretilen plastik ürünler tercih edilmesi, mobilyaların daha uzun ömürlü kullanılmasını sağlayacaktır. Bu polipropilen plastikler, %100 geri dönüştürülebilen ve strelize edilmesi kolay ürünler olduğu için doğaya zarar vermez. 

 

İlgili Makaleler