Kısmet by Milka x Nike

Kısmet by Milka x Nike koleksiyonu, dikkat çekici tasarımların yanı sıra amacıyla da fark yaratıyor. Kısmet by Milka ekibi liderliğinde ve Nike üyeleriyle birlikte tasarlanan koleksiyonun tüm geliri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlanarak kız çocuklarının eğitime ve spora erişimi desteklenecek. Sınırlı sayıdaki bu tasarımlarla stilini bir üst seviyeye taşırken kız çocuklarının eğitimine destek verebilirsin. Farkındalığı son derece yüksek olan bu koleksiyonun tasarımları için hazırlanan minik çantanın üretimi de son derece anlamlı. Bu minik aksesuar çantası, sporun ve dünyamızın geleceğine sahip çıkmak ve korumak amacıyla Alt Üst Ekibi tarafından vegan deri ve kullanılmayan Nike ürünlerini ileri dönüştürerek üretildi.
 
Mücevherden öte bir duruş sergileyen ve her daim cesur bir tarza yönelen Kısmet by Milka, bu kez de Nike iş birliğiyle dikkat çekiyor. Göz alıcı koleksiyonun tasarımları, geçtiğimiz Dünya Kadınlar Günü’nde, Milka Karaağaçlı İnce eşliğinde Hope Alkazar: Hareketin Sahnesi’nde Nike üyeleriyle düzenlenen atölyede tasarlandı. Atölyede toplam 5 tasarım seçildi. Nurseli Büber, Zehra Akçay, Sevgi Ecem Özden ve influencer’lardan İlayda Akdoğan ile Pelin Taşkıran’ın tasarımları, Kısmet by Milka’ nın son dokunuşlarıyla tamamlanarak 12 parçalık bir koleksiyon haline geldi.
 
Toplamda 12 parçadan oluşan ve sınırlı sayıda üretilen özel koleksiyon, şimdilik sadece İstiklal Caddesi Nike mağazasında.
 

İlgili Makaleler