La Roche-Posay’den Doğa Dostu İki Büyük Adım

Hassas ciltlere daha iyi bir yaşam sunan La Roche-Posay, Anthelios güneş koruyucu serisiyle iki yeni çevre dostu yeniliğe imzasını atıyor. La Roche-Posay, ilk karton paketli Anthelios Vücut Sütü ile çevreye daha saygılı bir çözüm üretiyor ve Anthelios serisinin formülünü yenileyerek deniz yaşamını koruyor. Önceki ambalajına göre %45 daha az plastik kullanılarak ve geri dönüştürülebilir kağıt ve plastik materyallerden üretilen Anthelios Vücut Sütü’nün karton ürün ambalajı sürdürülebilirlik sağlarken, yenilenen formülü suyla temas halinde hiçbir deniz canlısına zarar vermiyor.

Dermatologların en çok tavsiye ettiği* marka La Roche-Posay, güneş koruması serisi Anthelios ile sadece hassas ciltlere değil, çevreye de duyarlı çözümler geliştiriyor. Yıllardır çevre dostu ambalaj ve içerik geliştirme konusunda uygulamalar yürüten La Roche-Posay, Anthelios serisini yenileyerek çevreye ve deniz yaşamına saygılı yenilikçi formüller üretiyor. La Roche-Posay, her yıl daha az oktokrilen içeren ve deniz yaşamına daha saygılı formülleriyle günümüzde giderek artan çevresel sorunların önüne geçmeyi hedefliyor.

Plastik atığın etkisine karşı da mücadele eden La Roche-Posay, Anthelios Vücut Sütü ambalajındaki plastik kullanımını %45 azaltarak, geri dönüştürülebilir kağıt ve plastik materyaller kullanıyor. Türkiye’de bu yıl yeni paketiyle satılan ürün, La Roche-Posay’in şimdiye kadarki ilk ve çevreye en duyarlı ambalajı olarak öne çıkıyor. Hassas ciltlere daha iyi bir yaşam sunmak için etkili formüller geliştiren La Roche-Posay, daha iyi bir gelecek için çevresel etkiyi azaltan uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor.

%70 Geri Dönüştürülebilir Formül ile Deniz Yaşamına Saygılı Güneş Koruması
La Roche-Posay’nin güneş korumasında öne çıkan, etkili Anthelios serisinin %70 geri dönüştürülebilir formülü, çevreye olan etkiyi en aza indirgemeyi amaçlıyor. Yenilenen Anthelios serisinin deniz yaşamına saygılı formülü, suyla temas halinde hiçbir deniz canlısına zarar vermiyor. Kendini 20 yılı aşkın bir süredir ürünlerinin deniz yaşamına olan etkisini araştırmaya adayan ve 2018’den beri bu konuda duyarlı ürünlerinin sayısını artıran La Roche-Posay, 2023’e kadar Anthelios ürünlerinin %100’ünü deniz yaşamına saygılı bir şekilde geliştirmeyi hedefliyor.

 

İlgili Makaleler