Lacoste Spor Giyim Koleksiyonunu Global Marka Elçisi Venus Williams ile Sunuyor

Lacoste, modadan ilham alan yeni spor giyim koleksiyonunu cesur, kararlı ve dünyaca ünlü tenis şampiyonu Venüs Williams ile hayata geçiriyor. Markanın güçlü moda mirasını taşıyan bu koleksiyon; kadınların modern yaşam tarzına hitap etme amacıyla yola çıkarak, yeni bir sportif stilin kapılarını aralayacak çok yönlü parçalar sunuyor.

 

https://img.faselis.com/faselis_tr/brands/25058/inline/1646892975_Venus_Williams_for_Lacoste__1_.jpg.jpg

 

“Lacoste, moda ve sporun birleşimiyle oluşturduğu yeni silüetini kutluyor!”
 
İlhamını markanın tarihi köklerinden alan koleksiyonda, Rene Lacoste’un hedeflediği gibi vücudun hareket ve konforundan yola çıkarak, teknik malzemeler ve parlak renkler bir araya getiriliyor.
 
– Louise Trotter, Lacoste Kreatif Direktörü
 
British Vogue dergisi için Jupiter Florida’da özel bir çekimle fotoğraflanan Venüs Williams, marka ile birlikteliğini şu sözlerle ifade ediyor: “Uzun zamandır bir Lacoste hayranıyım ve her zaman markanın tenis köklerinin ötesine uzanan, yenilikçi tarzından ilham aldım. Vizyoner yaklaşımıyla ilham veren işlere imza atan House’in kreatif direktörü Louiss Trotter ile çalışmaktan ve Lacoste’un yeni spor giyim koleksiyonunu tanıtmaktan heyecan duyuyorum.”
 
– Venüs Williams, Lacoste Yeni Global Marka Elçisi
 
Spor tarihinin en başarılı ve ilham veren kadınlarından biri olan Williams, kariyeri boyunca eşit gelir mücadelesinin ve cinsiyet eşitliğinin öncü savunucularından oldu. Venüs Williams; Lacoste Vakfı’nın 2006’dan bu yana fırsat eşitliğini yaygınlaştırmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalarını destekliyor olacak.
 
LACOSTE’DAN MODAYLA BULUŞAN YENİ SİLÜET: SPOR GİYİM KOLEKSİYONU
 
2022 yılının başlangıcı Lacoste’un , ilgi çekici tasarımlara imza attığı bir döneme işaret ediyor. Moda ve sporu harmanlayarak oluşturduğu bu yeni silüet, aktif spor giyimde stili ön plana çıkarıyor.
 
Trençkot, elbise, gömlek, aksesuar ve unisex parçalardan oluşan koleksiyonun renk paletinde neon yeşil, sarı ve turuncu gibi göz alıcı tonlar; pastel pembe, beyaz ve krem gibi daha yumuşak tonlarla buluşuyor. Maksimum hareket özgürlüğü sağlayan parçalarda; kontrast oluşturan dikişler, spordan ilham alan dinamik detaylar ve teknik özellikli malzemeler bir araya getiriliyor.
 

İlgili Makaleler