LANCASTER GOLDEN TAN MAXIMIZER AFTER SUN GÜNEŞ SONRASI

LANCASTER GOLDEN TAN MAXIMIZER AFTER SUN GÜNEŞ SONRASI
Altın rengi bronzluğunuzun daha uzun sürmesini ister miydiniz? Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Serisi bronzluğunuzun 1 AYA KADAR uzamasına yardımcı olur ve güneşe maruz kalan cildi anında yatıştırır.

EFSANEVİ GÜNEŞ SONRASI BAKIMI
%85’ten fazla doğal içerikten* oluşan formülünün merkezinde, cildin güneşe maruz kaldıktan sonra kendini onarmasına ve altın rengi bronzluğunu uzatmasına yardımcı olacak teknolojilerin birlikteliği bulunuyor:

BRONZLUĞU AKTİFLEŞTİREN KOMPLEKS (TAN ACTIVATOR COMPLEX)
Doğal Buriti Yağı içeren özel kompleks, ciltteki melanin difüzyonunu destekleyerek altın renkli ve uzun süreli bronzluk sağlar.

ANTİOKSİDAN KOMPLEKS Cildin doğal yenilenme sürecine destek verirken cilde esneklik kazandırır. * Lancaster Golden Tan Maximizer After-Sun Oil hariç. ** 28 gün boyunca 22 kadın tüketici, klinik test sonucu. ***Altı hafta kullanımdan sonra 53 kadın tüketici testi, olumlu görüş yüzdesi.

ANTI-AGING AKSİYON – Golden Tan Maximizer Serum
Soya özleri ve cilt bakımında özel bir yeri olan doğal hyaluronik asit kombinasyonu ile kırışıklık ve sıkılık kaybı gibi foto-yaşlanma etkilerine engel olur.

DAHA FAZLA DOĞAL KAYNAKLI İÇERİKLER
Lancaster’ın en son hedeflerinden biri güneş sonrası formülasyonları için en az %85 oranında doğal kaynaklı içerikler* sunmaktı. Cilt için nazik olan efsanevi Golden Tan Maximizer güneş sonrası bakımı, yenilenmiş formülü ile daha etkili ve daha çekici. Yağ ve losyon formu ile bakım ürünleri, önceki Lancaster formülasyonlarına göre %50’ye kadar daha az oranda içerik barındırıyor. Ek olarak, yaz tatillerini anımsatan ikonik Lancaster kokusu aynı zamanda hassas ciltler için de uygundur. Lancaster’ın efsanevi güneş sonrası ürünleri şimdi farklı boyutları, yapıları ve formülasyonları ile tatil severler için altın renkli harika bir ten ve uzun süreli bronzluk sunuyor. 

GOLDEN TAN MAXIMIZER GÜNEŞ SONRASI SERUM
Lancaster, cildi onarmaya ve yatıştırmaya yardımcı olan ilk güneş sonrası yüz serumunu lanse ediyor. Bronzluğunuzu bir aya kadar uzatırken aynı zamanda yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasını engelliyor. Soya özleri ve hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş formülü, cildi foto-yaşlanma etkilerinden (kırışıklıklar ve sıkılık kaybı) korumaya yardımcı oluyor. %94 doğal kaynaklı içeriklerden oluşan serum, cilt üzerinde anında emilerek cilde parlaklığını ve nemini geri kazandırır. Onarıcı kompleks cildinizi anında yatıştırır ve yoğun bir rahatlık hissi verir. Soyulma riskini azaltır. Güneşe maruz kaldıktan sonra, cildinizi yeniden dolgunlaştırır ve doğal ışıltısını geri kazandırır. Tatiliniz bittiğinde, günlük bakım ürününüzü uygulamadan önce ve gece serumunuzun yerine kullanarak cildinizde yazın biraz daha uzun sürmesini sağlayabilirsiniz.

         

GOLDEN TAN MAXIMIZER GÜNEŞ SONRASI YAĞ
“Likit Altın”: Golden Tan Maximizer Güneş Sonrası Yağ’ın 150 ML’lik şişesi, altın sedefli pigmentlerle zenginleştirilmiştir. Bronzluğunuzu bir aya kadar uzatır ve güneşe maruz kalan cildi anında yatıştırır. Altı farklı doğal kaynaklı yağ ile zenginleştirilmiş güzelleştirici yağ, cilt üzerinde anında emilir, cildin esnek ve nemli kalmasını sağlar. Ciltte yoğun ve kalıcı rahatlık hissi oluşturur. İkonik kokusu ve parıldayan dokusu ile ışıltılı altın rengi bir bronzluk ortaya çıkarır.

GOLDEN TAN MAXIMIZER GÜNEŞ SONRASI LOSYON
Lancaster Golden Tan Maximizer Güneş Sonrası Losyon 250 ML ve 400 ML ebatlarındaki şişelerde bulunuyor. Hem yüz hem vücut kullanımına uygun olan losyon, bronzluğunuzun bir aya kadar uzamasına yardımcı oluyor ve güneşe maruz kalan cildi anında yatıştırıyor. Doğal kökenli Buriti Yağı ile yapılan özel Bronzluğu Aktive Eden Kompleks(TAC) altın rengi, eşit ve uzun ömürlü bir bronzluk için melanin üretimini yoğunlaştırır. Ferahlatıcı güneş sonrası losyon, içeriğindeki Onarıcı Kompleks ile cildinizi anında rahatlatır. Soyulma riskini azaltır, esnek, yumuşak ve pürüzsüz cilt görünümü kazandırır. Ultra duyusal nazik yapısı cildi nemlendirir ve yumuşatır. %86.6 oranında doğal kökenli içeriklere sahiptir

DR. OLIVIER DOUCET, AR-GE BAŞKAN YARDIMCISI, GOLDEN TAN MAXIMIZER GÜNEŞ SONRASI ÜRÜNLERİNİ ANLATIYOR

Güneş sonrası ürünlerinin formülasyonunda neden değişiklik yapıldı?
Daha doğal, doğaya saygılı ve tüm cilt tipleriyle uyumlu -güneşe duyarlı hassas ciltler için bile- formüller geliştirmek için çalışmalarımız üç alana odakladık: Bileşenlerin sayısını azaltmak, bisabolol ve karite yağı gibi yatıştırıcı özelliği aktif bileşenleri teşvik etmek ve daha hoş dokulara sahip işlevsel formüller sunmak. Bu şekilde, hassas cilt tipleri bile efsanevi Lancaster bronzluğundan faydalanabilir ve bronzluklarını bir aya kadar uzatabilir.

Laboratuvarlar bu ikonik seriyi daha sorumluluk sahibi hale getirmek için neler yaptı?
Golden Tan Maximizer Güneş Sonrası Yağ ve Golden Tan Maximizer Güneş Sonrası Losyon’daki bileşen sayısını önceki formüllere göre %50’ye kadar azalttık. Karite yağı ve macadamia yağı gibi doğal kaynaklı içerikler seçtik. Teknolojik başarı ise, bronzluğun 1 aya kadar uzamasını ve aynı zamanda harika hissettiren nemlendirme (24 saat) sağlayan olağanüstü performansa sahip rafine formüller elde etmekti.

Ve daha keyifli duyulara sahip?
Tüm ikonik ürünlerimiz yeniden formüllendi ve uygulamada gerçek mutluluk için yeniden çalışıldı. Yeni Golden Tan Maximizer Losyon, yapısındaki zengin shea yağı içeriği ile cildi besler. Aynı zamanda yüz serumu ise; antioksidan, soya özü ve hiyalüronik asit içeriği ile foto-yaşlanma etkisini azaltıyor. Taze, hafif dokusu, günlük güzellik rutinine mükemmel uyum sağlayan son derece keyifli bir uygulama sunuyor.

 

İlgili Makaleler