LAND ROVER DEFENDER’LAR VLC ATELIER İLE YENİDEN DOĞUYOR

Kişiye özgü tasarım, donanım ve aksesuarla sıfırdan ve şaseden itibaren Defender üreten VLC Atelier, alışıla gelmiş bir otomobil üreticisi değil; ikonik tasarıma sahip bir otomobil ve yaşam tarzı markası olarak sektöre yeni bir vizyonla giriş yaptı.

Geçmişin ruhunu modern dünyada yaşatmayı hedefleyen VLC ATELIER ile “Yeniden Doğuş” hikayesine tanık olmak sizi de karşı konulmaz bir heyecanla kaplayacak. Bağımsız ve özgür deneyimlerle, otomobil tasarımında fark yaratan yenilikler sunan VLC ATELIER’ın sahip olduğu inovasyon gücü, yenilikçi bakış açısı ve yaratıcı tasarımlarıyla size bir otomobilden çok daha fazlasını vadettiğini showroom ziyaretinde siz de göreceksiniz.

Paha Biçilmez Defender’ınızın Fiyatını Siz Belirleyin
Ataşehir’de 1000 m²’den büyük tasarım ve üretim tesisine sahip olan VLC ATELIER, sadece otomobil tasarımlarında değil, showroom’unda da ezberleri bozuyor. “Country” konseptiyle dizayn edilen showroomda aracınızı tasarlarken hayalini kurmaktan kendinizi alamayacaksınız. Otomatik veya düz vites, klasik veya puma torpido, station vagon veya double cap kasa ve daha pek çok seçeneğin sunulduğu tasarım aşamasından sonra seçtiğiniz özellikler ve donanımlarla aracınızın fiyatını siz belirleyeceksiniz.

Uzun ömürlülüğü, tutarlılığı ve evrensel mükemmelliği VLC ATELIER’ın tasarımı olan Defender’lar ile yaşama ayrıcalığını kendinize hediye edin!

İlgili Makaleler