Longines Spirit Titanyum Çağı!

Longines Spirit, Titanyum Çağını başlatıyor. Çelikten daha hafif ve dayanıklı olan Grade 5 titanyum alaşımı (titanyum, alüminyum ve vanadyum) sağlamlığın ağırlıktan ibaret olmadığını kanıtlıyor. Çelikten biraz daha koyu ve daha mat olan bu alaşım, yeni saatlere çağdaş bir görünüm kazandırıyor.
 
Yeni kasa ve bilezik, kum desenli kadran ve saten siyah flanşlarıyla yeni Longines Spirit koleksiyonu, estetik olarak apayrı bir seviyede.

Longines Spirit, sanki bize kayadan doğduğunu hatırlatmak istercesine, koyu tonlar ile ince bir parıltı arasındaki zıtlıkları öne çıkarıyor. İbreler, sayılar, yıldızlar ve kum saati, mükemmel renk ve materyal dengesini yakalamak için parlaklığını öne çıkarmayan yumuşak altınla (1N) kaplandı. Saatte tarih göstergesinin olmaması, saatin aeronotik simetrisini ön plana çıkaran çıkararak bu dengeye katkıda bulunuyor.

 

Longines Spirit’in yüksek hassasiyeti; hafif, manyetik olmayan, sağlam, paslanmaz ve termal genleşmeye karşı dayanıklı bir malzeme olan silikondan üretilen bir silikon pandüle sahip otomatik mekanizmayla sağlanıyor. Tüm bu özellikler, bu koleksiyondaki modellerin COSC (Resmi İsviçre Kronometre Test Enstitüsü) tarafından kronometre olarak sınıflandırılmasını sağlıyor. Bu, kadranda bulunan ve Longines tarihinde maksimum kalite ve güvenilirlikle eş anlamlı olan beş yıldızla gösteriliyor. Beş yıllık garanti süresi de bu koleksiyonun ne kadar olağanüstü bir karaktere sahip olduğunu kanıtlıyor.
 
Yeni Longines Spirit, değiştirilebilir bir titanyum bilezik ve kadranın antrasit ve siyah renklerini öne çıkarırken eşsiz bir rahatlık sunan, özel bir örgü tekniğiyle üretilmiş NATO tipi naylon kayışla donatıldı. Ve tabii ki bilek, titanyum Longines Spirit’in değerini kanıtladığı yerdir. Çelik muadillerine göre daha hafif olmasına rağmen hiçbir şekilde kendini belli etmeyen, son derece hafif, sportif ve şık bir görünüme sahiptir.
 
“Blue-Line” Super-Luminova® sayesinde ibreler ve sayılar karanlıkta adeta göksel bir parıltı verir. İşlerinde usta havacı kadınlar ve erkekler için hazırlanan detaylardan yalnızca biri. Böylece yeni Longines Spirit, ışık ile gölge, gökyüzü ile dünya, geçmiş ile yenilik arasında zamansız bir bağ oluşturuyor.
 

İlgili Makaleler