Lüks Mücevher Markası Bvlgari İstinyepark’ta!

Eşsiz tasarımlarıyla hayranlık uyandıran İtalyan mücevher markası Bulgari, İstinyepark’ta açılan yeni butiğinde; mücevher, saat ve aksesuar koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturuyor. Mağaza, İstinyepark’ın lüks markaları buluşturduğu meydanında konumlanıyor.

Her sezon farklı bir temayla şekillenecek olan özel üretim vitrinleri, Murano camından yapılmış muhteşem avizesi ve vitrinler arasındaki denge, uyum ve kozmik düzenin sembolü sekiz köşeli Condotti yıldızı ile Bulgari, yeni mağazasıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Duvarlarda safran rengi şantung ipeği ile süslenen ikonik Condotti pencereler, Roma’nın sıcak atmosferini ve markanın Roma Via Condotti Caddesi’ndeki tarihi mağazasını anımsatıyor.

Dünyaca ünlü mimar Peter Marino’nun kreatif vizyonu, Bulgari’nin eşsiz zanaatkarlığı ile birleşerek seçkin tasarımları ortaya çıkarıyor. Formların estetiği, materyal ve renklerin cüretkâr kombinasyonu ile bir araya gelen İtalyan zanaatı, mağaza konsepti ve marka değerlerine mükemmel uyum sağlıyor. Siz de İstinyepark’ta bulunan butikte ikonik Bulgari koleksiyonlarını keşfederken, sofistike dokunuşlarla özelleştirilmiş VIP alanında kendinizi Roma’da hissedeceksiniz.

İlgili Makaleler