Bodrum, Türkiye – Yaz 2025 – Louis Vuitton, Akdeniz zarafetini Maison’un en yeni koleksiyonlarıyla buluşturan pop- up mağazasını, Mandarin Oriental Bodrum’da yeniden sunmaktan mutluluk duyuyor.
Doğal ve huzurlu bir noktada yer alan butik, misafirlerini Louis Vuitton’un sezona özel evreninde çok duyulu bir keşfe davet ediyor. Her detayı el işçiliğiyle şekillenen formlar ve yaz aylarının hafifliğini yansıtan tasarımlarla, zarif bir yaz atmosferi sunuyor. Güneşe hazır gardırop parçaları, çarpıcı aksesuarlar ya da sınırlı sayıda üretilen koleksiyon ürünleri arayışında olan misafirler için Mandarin pop-up, ışık, zarafet ve keşif arzusuyla şekillenen bir lüks deneyimi sunuyor.

Bu sezon Bodrum’daki pop-up mağaza, Louis Vuitton’un yaraPcılık ve seyahat ruhunu yansıtan üç özel koleksiyonu bir araya getriyor. Erkek Kreatf Direktörü Pharrell Williams imzalı Erkek Sonbahar-Kış 2025 Pre Koleksiyonu, transatlantik bir yolculuktan ilham alarak kruvaziyer denizci stlini, moiré dokular ve Monogram Glow detaylarıyla yeniden yorumluyor. Kadın Resort 2025 Koleksiyonu’nda Toskana yazlarının rahat zarafe4ni yansıtarak uçuşan çiçek desenleri, broderie anglaise işlemeler, rafya aksesuarlar ve yumuşak Akdeniz tonları öne çıkıyor. Louis Vuitton × Takashi Murakami iş birliğinin son bölümünde, sanatçının ikonik Cherry mo4fini yeniden canlandırdığı parçalar da bu mağazada sunulan tasarımlar arasında yer alıyor. Zendaya’nın yer aldığı, güneşle aydınlanan kampanya; bu neşeli tasarımları zarif bir şekilde selamlıyor.

Yaz boyunca açık olacak Louis Vuitton’un Mandarin Oriental Bodrum’daki pop-up mağazası ve sahil deneyimi, Akdeniz’in ışığında şekillenen bir lüks anlayışına davet ediyor.