Modern Zaman Erkeklerinin Bilmesi Gereken Üç Seks Kuralı

Herkes Farklıdır ve Farklı Şeylerden Hoşlanır
Sevgili erkekler, seks sırasında bugüne kadar tecrübelerinizden faydanlanmanız kadar doğal bir şey yok. Fakat farklı partnerinizle yaşadığınız her deneyimden aynı sonucu almayı beklememelisiniz. Yeni şeyler denemeye açık olmakta fayda var bu şekilde hem siz hem de partneriniz birbirinizle ilgili belki şu ana kadar sizin bile farkında olmadığınız yönlerinizi keşfedebilirsiniz. 

İyi Bir Seks Hayatına Sahip Olmak Zaman Alır 
Elbette, kime göre ve neye göre iyi? Fakat bizce partner sayınızın veya seks deneyiminizin çokluğu her zaman çok iyi bir seks hayatına sahip olduğunuz anlamına gelmez. İyi bir seks deneyimi için karşınızdaki kişinin bedenini en az kendi bedeninizi tanıdığınız kadar tanıyor olmanız gerekir. Bunun için de hem kendinize hem de partnerinize gereken zamanı tanımalısınız. 

Utanmanın Kimseye Faydası Yok 
Bilirsiniz, seks sırasında bazen ereksiyonunuzu kaybetmeniz mümkün. Bunu bir utanç kaynağı olarak değerlendirdiğinizde anda kalamadığınız için dikkatiniz ve ilginiz iyice dağılır. Doğal olarak yaşadığınız ereksiyon problemi devam eder.

Bazen tuvalete gitmeniz gerekir, bazen vücudunuzun bir bölgesine kramp girer, bazen de aniden aklınıza babaannenizin bir gün öleceği gelir. Bu tip şeyleri tecrübe etmek normal olduğu kadar yaygındır da. Önemli olan bir konuda utanmanın durumu daha kötü hale getireceğinin bilincinde olmanız. 

İlgili Makaleler