Monokrom Görünüm ile Fark Yarat

Yeni sezonla birlikte dolabımızda da birtakım yenilikler yapmanın vakti geldi.

 

Stil sahibi zamansız parçaların; bu sezonun yıldızı monokrom görünümü ile birleştiği ürünler içinse rotamızı; Mango‘nun ilham verici Color Block Koleksiyonu’na çeviriyoruz. 

 

İşte bu sonbahar ve kış sezonunda dolabınıza mutlaka eklemeniz gereken ve monokrom stilinize ilham verecek kilit parçalar…

 

Asla hayal kırıklığına uğratmayan siyah

 

Siyahla yapılan kombinlerin yeri daima bir başkadır. Mango’nun Color Block Koleksiyonu‘ndan baştan aşağıya seçeceğiniz siyah ürünler ile hem asil hem de zamansız bir görünüm elde edebilirsiniz.



 

Baştan aşağı beyaz

 

Monokromun en tarz durduğu renklerden biri de beyaz. Zarif olduğu kadar iddialı bu renk ile kolayca çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.



 

Kırmızının ruhu

 

İster özel gecelerde göz kamaştırmak, ister günlük stilinizde kendinizi yansıtmak… Kırmızı monokrom her zaman güzel bir seçenek.



 

Enerji veren canlı renkler

 

Zamansız karaktere sahip canlı renklerle; yeşilin, mavinin ve morun benzersiz tonlarına bürünen paltolar, elbiseler ve trikolar Mango’nun Color Block Koleksiyonu‘nda öne çıkan ürünler arasında. Siz de tarzınızı yansıtacağınız bu parçalar ile monokrom bir görünüm elde edebilirsiniz.



Her sezonun trendi leopar 

Söz konusu desen olunca leoparlar birçoğumuzun vazgeçilmezleri arasında. Doğru kullanımda şıklık garantisi vaad eden leoparın en güzel ve en kaliteli desenlerine Mango‘nun 2022-23 sonbahar/kış koleksiyonundan ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler