Nautica Yeni Sezon Koleksiyonunu Engin Öztürk ile Keşfediyoruz

Engin Öztürk’ün sofistike ve derinlikli yaşam stili, Nautica‘nın maceraya ve doğayı keşfetmeye davet eden tasarımlarıyla bir araya geliyor. Göcek’te, Nautica’nın maceracı doğasını yansıtan atmosferinde gerçekleşen kampanya çekiminde, Erdi Doğan’ın fotoğrafladığı Engin Öztürk; şehirli ve modern Nautica ruhunu dinamik karelerle yansıtıyor.
 
 

Ülkemizin sevilen oyuncularından Engin Öztürk, global marka iş birliğine dair heyecanını şu cümlelerle dile getiriyor: “Nautica, zaten sevdiğim ve tercih ettiğim bir marka. Türkiye’de Nautica’nın marka elçisi olmaktan mutluluk duyuyorum. Markanın doğayla iç içe olması, doğaya önem vermesi ve dünyaca tanınmış olması beni heyecanlandırırken zaten kullandığım ve alışık olduğum çizgisi iş birliğimizi çok güçlü kıldı.

Nautica’nın Yeni Sezonunda Dikkat Çeken Parçalar 

Deniz hikayesinden ilham alan temel parçalarda cesaretli renkler ve desenler kullanarak farklılık yaratan Nautica özellikle polo yaka tişörtleriyle yaz stilinin vazgeçilmezi olacak. Yaz sezonunda imza niteliğindeki renkleri lacivert, sarı,kırmızı ve beyazın ötesine geçen marka, toprak tonlarını ve baharat renklerini de koleksiyonuna dahil ediyor.


 
Yeni sezonunun temel parçası olan Polo yakalarında kullanılan farklı baskılar ile birlikte değişiklik ve yenilik imkanı sunan Nautica, günün farklı zaman dilimlerinde sizinle olmak için hazır! Plajlarda şıklığından ödün vermeyenleri, şık ve eğlenceli bir özel sezon bekliyor.
 
Yazın vazgeçilmez kumaşı olan keten, doğanın tonlarını Non-Iron teknolojisiyle birleştiren Nautica’nın canlı renkleri gömlek, pantolon ve şortlarda karşımıza çıkıyor. Havalı sweatshirt modellerinin yanı sıra, baskılı ve pamuk kumaşlardan oluşan Nautica şortlar ise yazın serinliğini tüm şıklığıyla üzerinizde hissetmenizi vadediyor.

Koleksiyonu keşfetmek için tıklayınız.

Video hazırlanıyor ...

İlgili Makaleler