New York Moda Haftası Programı Açıklandı

CFDA (Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi) ve IMG, birkaç haftadır gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak edilen New York Moda Haftası’nın tarih ve programını duyurdu.
11-16 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek moda haftası, Covid-19 nedeniyle yükselen vakalar ve yayılan Omicron varyantına rağmen yüz yüze defile ve etkinliklerin yoğunlukta olduğu bir programla gerçekleşecek. 
CFDA’ göre yüz yüze defileler, şovlardan önce davetlilerin Covid-19 aşılarının kontrol edilmesi ve maske zorunluluğu uygulamasıyla New York Eyaleti sağlık yönergelerine uygun olarak gerçekleştirilecek.

Bazı markaların dijital sunumu tercih ederek bu yıl katılmamayı tercih ettiği New York Moda Haftası’nda yüz yüze defileler ile koleksiyonlarını sergileyecek markalar ise şu şekilde; Anna Sui, Christian Siriano, Dion Lee, Gabriela Hearst, Jason Wu, Altuzarra, LaQuan Smith, Michael Kors, Khaite, Naeem Khan, Peter Do, Prabal Gurung, Proenza Schouler, Coach, Tom Ford, Tory Burch, Ulla Johnson, Victor Glemaud, Elena Velez, Sergio Hudson, Puppets & Puppets and Maisie Wilen.

 

  Yazan: İpek Kumtepe

İlgili Makaleler