Nisse R’23 Koleksiyonu ile Aşkınızı Hissettirin!

Kadınların yükselmesini ve parlamasını amaçlayan koleksiyon; kalite ve tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Aşkın sıcaklığı sizi saracak!

Nisse aşk sezonunda, gerçekçi ama bir o kadar sofistike bir görünüm vaat ediyor. Klasik ince çizgili kumaşlar yerini gümüş çizgili siyah saten olarak modernize edilirken, tekrar eden ikonik hayvan baskıları tamamen yenilendi. 

Işıldayan gümüş, vegan deri veya dantel tonlarıyla harmanlanan günlük baskılı tişörtler gibi temel parçalara sahip koleksiyon glam-rock görünümüyle karşımıza çıkıyor. Nisse, ceketleri günlük hayatımıza katmamız için yeni bir yorum getiriyor.

Bu koleksiyonda Nisse kadını; kısaltılmış smokin takımını, kristal veya fil detaylı kemerlere sahip şortlar ile görünümünü tamamlayabilir veya ipek çizgili bir gömlek ve boxer şort ile yaz salaşlığını yakalayabilir.

Baştan aşağı, göz alıcı bir görünüm

Sezon öncesi elbiselere gelince, Nisse kadınının her durumda çabasız giyilebileceği çeşitli seçimleri var. Parti görünümleri arasında altın tonları, hayvan baskıları ve ipeksi el işlemeli parçalar, öte yandan nötr tonlu boncuklu tül, metalik ipeksi çiçek baskıları ve yumuşak dantel elbiseler yer alıyor.

Bu koleksiyon; genellikle zıt dokuları, desenleri ve renkleri birleştiren Nisse kadınının ruhuyla mükemmel bir şekilde uyum sergiliyor. Gardırobu, mevsimlerin ve trendlerin ötesine geçerken doğru miktarda ihtişamı ve konforu kapsıyor. 

Nisse Kreatif Direktörü Nargisse E. Akyüz de markanın yeni koleksiyonunu, “Günün her anına bir geçiş gardırobu” sözleriyle açıklıyor.

Nisse R’23 Koleksiyonuna; https://www.n-isse.com, Beymen mağazaları, Beymen.com, In-formal mağazaları’ndan ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler