Online flörtte ilk mesaj ne olmalı?

Dünyayı tehdit eden koronavirüs salgınıyla baş edebilmek için evde kaldığınız, evden çalıştığınız ve mecbur kalmadıkça dışarı çıkmadığınız bugünlerde boş vakitlerinizi online flört uygulamalarıyla değerlendirerek eğlenceli hale getirebilirsiniz. Böylece hem yeni insanlarla tanışabilir hem de flört ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
Bugün yalnızca Bumble, Tinder, Happn, OkCupid gibi online flört uygulamalarında kullanabileceğiniz giriş cümlelerini dilerseniz Twitter ve Instagram’dan da kullanabilirsiniz.
Öncelikle belirtmemiz gerekiyor ki, önünüzde tüm kapıları açacak ve sizi sonsuz mutluluğa ulaştıracak sihirli bir giriş cümlesi yok. Her şeyde olduğu gibi bu konuda da dengeyi yakalamak oldukça önemli. Özellikle InstaStory’leri doğru değerlendirebilirseniz oldukça eğlenceli bir flört yaşayabilirsiniz.
Unutmadan, sadece emoji içeren mesajlar yanıt almamaya mahkum.

Fiziksel Özelliklere İltifat Etmek Çok Klişe 
Sizin gördüğünüzü başka insanlar da görüyor. İltifat almak insanlara kendisini ne kadar iyi hissettirirse hissettirsin, klişelerden uzak durmakta fayda var. Dikkatli ve düşüneli olmak sizi her zaman bir adım öne taşıyacaktır.

Fotoğraf Göndermeye Ne Dersiniz? 
Elbette beğendiğiniz kişinin mesaj kutusunu nude fotoğraflarınızla süsleyin demiyoruz, buna karışmayız siz nasıl isterseniz fakat bir önerimiz var: Eğlenceli ve interaktif bir ortam oluşturmak için gün içinde yaptığınız bir aktiviteden, gittiğiniz bir yerden ya da karşılaştığınız bir durumdan ilham alarak karenin içine kendinizi de sokmayı unutmadan bir giriş yapabilirsiniz. Burada önemli olan ‘çabasızlık’. Çaresizce mükemmel kareyi bulmaya çalışmayın, doğal olun ve eğlenmenize bakın.

Instagram ‘Yakın Arkadaşlar’ Kategorisinin Bir Sebebi Var 
Beğendiğiniz kişiyi yakın arkadaşlar listenize ekleme fikri ilk başta komik geliyor olabilir, “Öyle bir sohbetimiz yok ki yakın arkadaş kategorisine eklemek çok saçma olmaz mı?” diye düşünebilirsiniz ama kabul etmelisiniz ki bu hareketin bir amacı var. Daha yakın olmak. Sonuçta flört etmek istiyorsunuz.

İlgili Makaleler