OPPO realme’nin 108MP Kameralı İlk Akıllı Telefonu 8 Pro ile Tanışın

108MP Kamera ile Kusursuz Fotoğraflar
 
En güzel anlarınızı realme 8 Pro ile ölümsüzleştirmek mümkün. Birden fazla moda sahip realme 8 Pro kamerası, gece gündüz farketmeksizin kusursuz kareler elde etmenize yardımcı oluyor. realme 8 Pro, akıllı telefon kamera modüllerinde bulunan en yüksek çözünürlük olan 108 megapiksel kameraya sahip ilk realme akıllı telefondur. 108 megapiksel çözünürlüğe ve 1 / 1.52 inç matrise sahip yeni nesil Samsung ISOCELL HM2 sensörü, akıllı telefonun ana kamerasının çalışmasından sorumludur ve bu, 12.000 × uzunluk ve genişlikte fotoğraflar çekmenizi sağlar.
 
İnanılmaz netliğe sahip kamera modülü
HM2, Fujifilm tarafından geliştirilen yeni malzemeyi kullanarak Samsung’un ISOCELL Plus piksel gruplama teknolojisini kullanıyor. İkincisi, optik kaybı azaltarak ve yüksek renk doğruluğu ve ek olarak %15’lik bir ışık hassasiyeti sağlayarak bitişik pikseller arasındaki parazit sorununu çözer. Smart-ISO otomatik algılama teknolojisi, sensöre giren ışık miktarından bağımsız olarak parlak ve net görüntüler yakalamaya yardımcı olan çekim senaryosuna göre en iyi pozlama ayarlarını seçer.
 
3X-ultrazoom
Standart kırpma yerine, kamera mevcut 108 megapikselden 12 megapiksel çözünürlüğünde büyütülmüş bir alanı çeker. Hızı ayrıca, sekiz çekim yapan ve ardından daha keskin, daha ayrıntılı bir fotoğraf üreten keskinleştirme algoritmasına da güç veriyor. realme 8 Pro yazılım yöntemleriyle elde edilen 3x büyütme, 3x optik zumlu lenslerin sunduğundan daha düşük kalitede değildir.
 
Astoronomik Mod
realme 8 Pro, güncellenmiş ikinci nesil Astronomik Modu sunar. Yıldızlı gökyüzünün fotoğrafını çekme işlemi iki aşamadan oluşur – ilk olarak, çerçeve özel bir algoritma kullanılarak aydınlatılır ve ardından fotoğraftaki gürültüyü azaltmak için bir görüntü işlemcisi tarafından işlenir.

 
Tilt-shift modu
Tilt-shift modu, optik bir illüzyon yaratmaya ve tanıdık bir manzarayı “minyatür bir dünyaya” dönüştürmeye yardımcı olacaktır. Özneye baktığımızda ön plan ve arka plan odak dışında kalıyor – bu odaklanmaya belirli bir bulanıklık efekti eklersek kompozisyonu bir düzen olarak görüyoruz. Genellikle bu sonuç pahalı bir lens ile elde edilir, ancak realme 8 Pro’da kullanılan yeni algoritma, aynı çekimin ek ekipman olmadan yapılmasına yardımcı olacaktır. Özelleştirilebilir mod – kullanıcı açıyını, bölgeleri ve bulanıklık derecesini seçer.
 
Şık portre
realme 8 Pro, arka plan bulanıklığı, akıllı işleme ve neon stili ekleyerek gerçekten şık bir portre oluşturmak için beş çözüm sunar.
Neon filtreli portre; Kural olarak, geceleri çekilen portreler arka planda bir dizi ilginç ayrıntıda farklılık göstermez ve neon modu bu durumu düzeltir. Neon filtreli Portre işlevi, “rüya gibi” bir efekt için arka plan ışığını daha da bulanıklaştırır.
Dinamik bokeh; Bu mod, nesnenin dinamik bir arka planda öne çıkmasına yardımcı olarak hareket efekti yaratır.
AI renkli portre; Bu modda özne renkli olarak görüntülenir ve arka plan siyah beyaz olarak kalır.
Güncellenmiş AI portresi; “Akıllı” bir portre oluşturmaya yönelik yeni bir algoritma, çekim senaryosunu otomatik olarak algılar ve pozlamayı buna göre ayarlar. Manuel düzenleme veya ek ayarlamalar olmadan etkileyici görüntüler elde edilir.
16 MP selfie portre; realme 8 Pro ön kamerası, her durumda mükemmel selfie çekmenize yardımcı olmak için AI Beauty teknolojisi, portre modu ve Super Gece Manzarası modu ile donatılmıştır.
 
Güçlü Şarj ile Fotoğraf Keyfin Gün Boyu Sürsün
 
50W SuperDart Şarj, 4.500mAh pili 47 dakikada %0’dan %100’e şarj eder ve 17 dakikada %50 şarj olanağı sağlıyor. realme 8 Pro, yalnızca akıllı telefonunuzu değil, diğer cihazları da hızlı bir şekilde şarj etmek için kullanılabilecek 50W’lık bir adaptörle birlikte gelir. Ayrıca olarak, akıllı telefonun kendisi ters şarj teknolojisini destekliyor yani telefonunuz ile diğer cihazları da şarj edebilirsiniz. Yalnızca üç dakikalık şarj, dört saate kadar konuşma, 11 saate kadar müzik dinleme, üç saate kadar WhatsApp iletişimi ve 77 saate kadar bekleme süresi sağlıyor.
 
Tüm bunların yanı sıra realme 8 Pro 6.4 inç Süper AMOLED ekran ve dahili parmak izi okuyucusuna ve yüksek performans sunan Qualcomm Snapdragon 720G işlemcisine sahiptir.
 

realme 8 Pro’yu satın almak ve daha detaylı bilgi edinmek için burayı tıklayabilirsiniz.

 

İlgili Makaleler