ORANGE CLINIC, İstanbul’un kalbi Maçka’da açıldı…

İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka kampüsüne komşu olan Maçka Rezidans bünyesinde açılan ORANGE CLINIC danışanlarını ağırlamaya başladı.

ORANGE CLINIC, vücudunuza ve ruhunuza iyi gelecek…

Özellikle sağlık turizmi anlamında öne çıkan yatırımlarıyla bildiğimiz yarım asırlık deneyimini ilk günün heyecanıyla sunan Suden Group bünyesinde kurulan ve İstanbul’un en niş lokasyonlarından Maçka Residance’da 2000m2lik bir alanda hizmet vermeye başlayan ORANGE CLINIC için Suden Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serhat YALAP, grubumuzun gözbebeği tanımlaması yapıyor ve ORANGE CLINIC’in kapısından giren herkesi hem fiziksel hem ruhsal anlamda iyileştirmeyi vaat ediyor.

 

Yalap: “Türkiye sağlık turizmi alanında dünyada en hızlı büyüyen ilk üç ülke arasında ve toplam sağlık hizmetleri ihracatında ilk 10 içinde…. Artık sağlık alanında da sektöre yatırım yapmanın zamanı geldi. Turizm alanındaki başarılarımızı, sağlık sektörüne taşımak ve ülkemize değer katacak olan hem koruyucu hekimlik uygulamalarını hem de tedavi edici uygulamaları Orange Clinic bünyesinde bir arada sunuyoruz.” diyor.

Poliklinik servisi SPA ve sporla aynı potada….

ORANGE CLINIC bünyesinde; plastik cerrahi operasyonlarına yönelik ön muayeneden saç ekim uygulamalarına, medikal estetik tedavilerinden ağız ve diş sağlığı ile gülüş estetiğine, Fibromiyalji tedavilerinden Wellness ve SPA hizmetlerini de içinde barındıran sağlıklı yaşam uygulamalarına kadar genişleyen yelpazeyle sunulan pekçok sağlık hizmeti aynı zamanda danışanın iyileşme sürecini hızlandırmak amacıyla hacamat, kupa, Ostiapati gibi geleneksel tedavi yöntemleriyle de kombinlenebiliyor.

 

İlgili Makaleler