Penis boyunun önemini ortadan kaldıran seks pozisyonları

Konu penis boyu olunca çevrenizde ne kadar büyük o kadar iyi söylemleriyle karşılaşmanız oldukça normal. Fakat gerçekten önemli olan ne?
Bizce iyi bir seks her şeyden önce sağlıklı bir iletişim gerektiriyor, duruma adapte olma kabiliyeti, anda kalma ve özgüven de işin içine girince denklemin sonucu daima pozitif çıkıyor.
Partnerinizin penis boyunu dert etmenizi gerektirmeyecek bu beş seks pozisyonuyla karşılıklı zevki doruklarda yaşıyabilirsiniz.

Kaşık Pozisyonu 
Kaşık pozisyonu, yüksek temas oranı sayesinde seks sıranızda partnerinizle aranızdaki etkileşimi de arttırır. Bu anlamda partnerinizle aranızda fiziksel boşluk olmadan mükemmel ritmi tutturabilirsiniz, ayrıca partnerinizin elleri serbest olacağı için göğüslerinizi veya klitorisini uyararak aldığınız zevki arttırabilir.

Doggy 
Arkadan yaklaşılan geleneksel seks pozisyonları kontrolü partnerinize bıraktığınızı düşündürtse de aslında siz de öne veya arkaya yaslanarak hızı, açıyı ve derinliği ayarlayabilirsiniz. Samimiyeti arttırmak için partnerinizin ellerini göğüslerinize doğru yönlendirebilir ya da kafanızı yana çevirerek göz teması kurabilirsiniz.

Reverse cowgirl 
Bu pozisyonda bacaklarınızı birbirinie ne kadar yakın tutarsanız o kadar yoğun hissedersiniz. Özellikle pelvik kaslarınızı sıkmanız aldığınız zevki de arttıracaktır. Dilerseniz partnerinizin arkasına bir yastık koyarak açıyı kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Oral Seks Sırasında
Daha kısa penislere oral seks yapmanın daha kolay olduğu bir gerçek. Öğürme refleksinizi kontrol altında tutmanız anda kalmanıza da yardımcı olurken partnerinizin zevk almasını sağlamak için klasik yukarı aşağı hareketlerinden biraz uzaklaşarak penisin üst kısmına dilinizle O-E-O-E harfleri çizebilirsiniz.

İlgili Makaleler