Prens Harry’nin Kitabı “Kraliyet Ailesinin Tahmin Ettiğinden Çok Daha Vahim”

Dünyanın geri kalanı gibi kraliyet ailesi de Prens Harry’nin anı kitabı Spare’in yayınlanmasını heyecanla bekliyor. Tıpkı diğer herkes gibi İngiltere Kralı da neyle karşılacağını tam olarak bilmiyor. Aileye yakın kaynaklar yeni bir röportajda, “kişisel ve duygusal” bu biyografinin özellikle William için zor olduğunu, bu nedenle Harry & Meghan’ın yayınlanmasının ardından William’ın davranışlarıyla ilgili manşetlerin atıldığını ve bundan çok daha fazlasının da yolda olabileceğini açıkladı.

The Sunday Times’a konuşan bir kaynak, “Genel olarak kitabın kraliyet ailesinin beklediğinden daha kötü olacağını düşünüyorum” dedi. Kaynak, Kral Charles için de bazı sürprizlerin söz konusu olduğunu belirtti: “Her şey tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriliyor. Charles beklediğimden daha iyi çıkacak ama özellikle William için zor olacak. Kate bile biraz eleştirilecek. Birçok küçük ayrıntı ve kardeşler arasındaki kavganın bir tasviri var. Şahsen, Harry ve William’ın bundan sonra nasıl uzlaşabileceklerini bilemiyorum.” dedi.

The Sun’a konuşan bir başka kaynak ise 10 Ocak’ta çıkacak Spare’in Harry & Meghan’daki ifşaatlarla ilgili daha fazla bilgi sunacağını, dolayısıyla dikkatli kraliyet hayranlarının Sussex’ler ve Cambridge’ler arasında yaşananları daha da derinlemesine öğrenme fırsatı bulacaklarını söyledi. Kaynak ayrıca Harry ve William’ın barışmaları için artık çok geç olduğu yönündeki geçmişteki iddiaları da doğruladı.

Kraliyet uzmanı Richard Fitzwilliams, “Harry’nin kitabı için bazı şeyleri beklettiği çok açık,” dedi. “Tüm bunlar, uğruna büyük paralar dönen devasa bir operasyonun parçası. Satılmasını istediğiniz şeyleri her zaman biraz geciktirmek zorundasınız çünkü sansasyon istiyorsunuz. Netflix, altı saatlik içerikle paralarının karşılığını aldıklarını düşünüyor, ancak kitapta daha fazla dramın yer alacağı kesin. Spare adlı kitaba göre ortada pek de kardeş sevgisi olmadığı çok açık.”

İlgili Makaleler