Queer Eye Yıldızlarından Bobby Berk’ün Gözünden Beş Kolay Dekorasyon Önerisi

Hepimizin evlerde olduğu şu dönemi yepyeni dekorasyon fikirleri düşünmeden geçirmek imkansız. Her gün sosyal medyada yeni bir hobi edindiğini gördüğümüz kişiler artık yavaş yavaş asabımızı bozmaya başlasa da aslında sizin de kendiniz için yapabileceğiniz bir sürü şey var. 
Tüm vaktinizi evde geçirdiğiniz için birkaç minik dekorasyon fikriyle hem evinizin enerjisini hem de kendi mood’unuzu anında yükseltebilirsiniz. 
Netlix’te yayınlanan Queer Eye programından Bobby Berk, hayalinizdeki Pinterest evini yaratmanız için birkaç ipucu veriyor, merak etmeyin hepsi çok kolay ve tek başınıza yapabileceğiniz şeyler. 

Biraz Sanat 
Duvar dekoru hangi odaya yapılırsa yapılsın sonucu muhteşem oluyor. Duvarlarınızdaki çerçeveler, tablolar odanızın görünümünü ve enerjisini anında değiştirecek. 

Çarşaflar Önemli 
Kullandığınız çarşafların renkli ve desenli olmasına dikkat edin. Dilerseniz farklı takımlardan parçaları bir araya getirerek kendi karışımınızı yaratabilirsiniz, neden olmasın? 

Banyonuzun Seviyesini Yükseltin 
Dekorasyon dendiğinde akla ilk önce salon ve yatak odası daha sonra mutfak en son banyo geliyor. Aslına bakarsanız banyonuz da en az salonunuz kadar önemli. Renginden sıkıldıysanız, değiştirin! Mermerlerinizi bile boyayabilirsiniz. İstediğiniz deseni yaratabilirsiniz. Banyonuzda bitki kullanarak ortamı daha ferah hale getirebilirsiniz. Duş perdesi kullanıyorsanız tercihinizi klasikten uzaklaşarak yapın, farkı hissedeceksiniz. 

Tek Duvarla Yapılan Çarpıcı Vurguyu Es Geçmeyin 
Grafik desen ve çarpıcı figürlerin odanızdaki havayı nasıl değiştirdiğine şahit olun. Seçtiğiniz bir duvarı farklı renge boyamanın bir seviye üstü olan bu dekorasyon önerisi inanın çok güzel olacak. Dilerseniz duvar kağıdı da kullanabilirsiniz. 

Eskiyle Yeniyi Karıştırın 
Vintage parçalar odanıza bir karakter kazandıracak ve evinizin ruhunu hissedilir kılacaktır. Fakat burada en önemli unsur dengeyi sağlamak. 

İlgili Makaleler