Raisa Vanessa, Exclusive For In-Formal Koleksiyonu’nu Sunuyor!

Doğuş Perakende Grubu’nun multi-brand markası, dünyaca ünlü marka ve tasarımcıların buluşma noktası In-Formal için Raisa Vanessa özel kapsül bir koleksiyon hazırladı!

 

Mavinin tonlarını Ege’nin turkuazından, kahvenin bronzluğunu ahenk içindeki gün batımından ve zeytin ağaçlarının yumuşacık toprağından alan özel koleksiyon, renklerin dilini desenlerden dinleyerek yazın ruhu ile sarmalıyor. Baharı ve takip eden yazı, gündüzden geceye taşınan göz dolduran zamansız parçaları Raisa Vanessa imzasıyla In-Formal’a özel tasarlanan Raisa Vanessa Exclusive for In-Formal Koleksiyonu; 18 birbirinden özel tasarım ve 12 kombinden oluşuyor. Mavi, beyaz ve terracotta tonlarını barındıran koleksiyonda; bikini ve pareo tasarımlarıyla sıcak yaz günlerine özel pırıl pırıl bir şıklık sunuyor.

  

Lüks moda markalarının seçkin koleksiyonlarını bünyesinde barındıran In-Formal’a özel tasarlanmış Raisa Vanessa imzalı koleksiyon In-Formal’ın D Maris Bay’de konumlanan mağazasında yaz şıklığı ile bir adım önde olmak isteyen moda severleri bekliyor.

 

İlgili Makaleler