Rihanna’nın 2023 Super Bowl gösterisini duyurması Twitter’ın gündemi oldu

2016’da yayınlanan Anti albümünün üzerinden, hayranların hala çıkmayan yeni albümle ilgili alayları ve hayal kırıklıklarıyla dolu bir altı sene geçti. Ancak şimdi ufukta bir ışık gözüküyor olabilir: Rihanna 2023 Super Bowl devre arasında sahne alacağını duyurdu.  Biliyoruz ki bu sahne genellikle yeni bir albüm duyurusu için patlama efekti yaratır. Albüm olsun ya da olmasın, bu haber Twitter’ın gündemi oldu.

25 Eylül günü şarkıcı, binlerce kelimeye bedel bir fotoğraf paylaştı. Rihanna fotoğrafta Ulusal Futbol Ligi’nin topunu tutuyordu ve bu post ile her şey başlamış oldu! Hayal kırıklığı yaşamaktan korkan bazı hayranların ise kafası karıştı. Bir kullanıcı Twitter’a, “Bu, 14 dakikalık bir Fenty Beauty reklamı olmazsa iyi olur.” yazdı.

Ulusal Futbol Ligi ve Apple Music bu kafa karışıklığını ortadan kaldırdı. Apple Music’in Rihanna’yı etiketleyerek 12 Şubat günü şarkıcının Super Bowl’da sahne alacağı haberini verdiği tweet’i Ulusal Futbol ligi de retweet etti. USA Today’in haberine göre, Ulusal Futbol Ligi Müzik Komitesi Başkanı Seth Dudowsky, Rihanna’yı Super Bowl’un devre arası gösterisi için ağırlamaktan heyecan duyduğunu söyledi.

Hayranlar oldukça hızlı bir şekilde kutlamalara başladı. “Evet, Super Bowl’u yalnızca Rihanna için izleyeceğim.” diye tweet’ledi bir kullanıcı. Bir başkası ise, “Rihanna Super Bowl’da ise ben de oradayım. Gerçekten.” yazdı.

Diğerleri ise Rihanna’nın nasıl bir performans sergileyeceğini dört gözle beklemeye başladı. Hayranların, 2017’de Tom Holland’ın Lip Sync Battle’da Zendaya’ya karşı yarışırken sergilediği coşkulu “Umbrella” performansı dahil birçok gösteri fikri vardı. Bir kişi de Rihanna’nın tüm hitlerini barındıran iki saatlik bir gösteri önerisinde bulundu.

Etkinliğin devre arası performanslarında genellikle konuk sanatçıların yer alıyor olması, hayranların Rihanna için bir dilek listesi oluşturmaya başlamasına sebep oldu. Şimdiye kadar bu listede Beyoncé, Jay-Z ve A$AP Rocky gibi isimler var ancak listenin sonunu getirmek oldukça zor.

Şüphesiz ki insanların aklına uzun süredir çıkmasını umdukları yeni albüm geldi. Bir kişi, “Ve Rihanna Super Bowl’dan sonra bir albüm çıkarıyor.” şeklinde bir tweet attı.

12 Şubat kesinlikle büyük bir gün olacak, geriye sadece ne kadar büyük olacağını görmek kalıyor!

İlgili Makaleler