Sağlıklı Saçların Sırrı Vichy’den!

Vichy Dercos Anti-Dandruff Şampuan
Kepek ve kaşıntı sorunu yaşayanlar için özel olarak geliştirilmiş Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan, ilk kullanımdan itibaren kepek görünümünü azaltıyor. Normal-yağlı, kuru ve hassas saç tipleri için olmak üzere 3 farklı çeşidi bulunan Dercos Kepek Karşıtı Şampuan, gözle görünür kepeği %100’e kadar gidermeye* ve 6 haftaya kadar yeni kepek oluşumunu engellemeye** yardımcı oluyor. Dermatolojik kontrol altında etkinliği klinik olarak kanıtlanan Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan, kaşıntı hissini azaltmaya yardımcı oluyor. Mikrobiyom dengesinin korunmasına yardımcı olan Selenyum DS teknolojisi ile geliştirilen Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan ile saç derisi temizlenmiş ve arınmış hissediliyor.

Saçlarınızdaki kepeği önlemek için bir miktar saç tipinize uygun Dercos Kepek Karşıtı Şampuanı nemli saç derinize nazikçe masaj yaparak uygulayabilir, 2 dakika beklettikten sonra saçınızı durulayabilirsiniz. Etkili sonuçlar için; 4 haftalık program halinde birkaç kez ürünü kullanabilirsiniz.

Vichy Dercos Energisant Şampuan
Saç dökülmesiyle mücadele eden patentli Aminexil molekülü içeren Vichy Dercos Energisant Şampuan, koparak saç dökülmelerine karşı etkili çözüm sunuyor. Saç köklerinin erken zayıflamasından kaynaklanan, kolajenlerin sertleşme süreçlerine karşı olan Aminexil, saç dökülmesi tedavilerinde destekleyici görevi görüyor. Böylece içeriğinde Aminexil molekülü bulunan Vichy Dercos Energisant Şampuan, saçları güçlendirip kökten uca canlılık katarken, saçların güçlü ve canlı hissedilmesini sağlıyor. Vichy Dercos Energisant Şampuan; hipoalerjenik formülü ile başlangıç ve ileri seviye saç dökülmesi sorunu yaşayan kadınlar ve erkekler için sık kullanıma uygundur.

Vichy Dercos Energisant Saç Kremi
Vichy Dercos Energisant Saç Kremi; dökülme problemi olan, kolay kırılan ve yıpranmış saçların yardımına koşuyor. Dökülme karşıtı Aminexil molekül ve güçlendirici kompleks ile zenginleştirilmiş formülüyle saçı besliyor, saç kırıklarını hedef alarak, saç telini koruyucu bir kılıfla kaplıyor. Dercos Energisant Saç Kremi, saç dökülmesine karşı saç bakımı rutininin tamamlayıcısı oluyor.

Kırılarak dökülmelere karşı maksimum sonuçlar için Dercos Energisant Şampuan’dan sonra nemli saça uygulayabilir, 1-2 dakika bekledikten sonra saçınızı iyice durulayabilirsiniz.

İlgili Makaleler