Seks Oyuncakları Nasıl Temizlenir?

Korunmasız seksin ne demek olduğunu biliyorsunuz peki daha önce korumasız mastürbasyon diye bir şey duydunuz mu? Seks oyuncaklarınız her kullanımdan sonra dezenfekte edilmediği takdirde maalesef birçok bakteri üretebilir. Eğer seks oyuncaklarınızı nasıl temizlemeniz gerektiğini bilmiyorsanız, endişelenmeyin, bugün adım adım neler yapmanız gerektiğini anlatacağız. 
 

  • İlk Adım 

Farklı seks oyuncakları farklı yaklaşımlar gerektirir. Oyuncağınız silikon mu? Cam mı? Paslanmaz çelik mi? Önce bunu bilmeniz gerekiyor. 
 

  • Seks Oyuncağınızı Ne ile Temizleyeceksiniz? 

Birçok seks oyuncağının hijyeni antibakteriyel, kokusuz sabularla sağlanabilir. Oyuncağınızı temizledikten sonra iyice kuruduğunudan emin olun, burası önemli. Dilerseniz seks oyuncağı hijyeni için özel olarak tasarlanan temizleyicilerden de kullanabilirsiniz. 
 

  • Seks Oyuncağınızı Ne Zaman Dezenfekte Etmelisiniz? 

Her kullanımdan sonra. 
Evet, ister harika bir mastürbasyon deneyimi yaşamış olun ister partnerinizle seks yaparken kullanmış olun seks oyuncaklarınızı kullandıktan sonra ne kadar çabuk dezenfekte ederseniz bakteri oluşum riskinin önüne o kadar hızlı geçmiş olursunuz. 
 

  • Seks Oyuncaklarınızı Güvenli Bir Yerde Tutun 

Kimse görmesin diye değil, hijyen koşullarını düşünmeniz gerektiği için. Açıkta bıraktığınız seks oyuncaklarınız daha çok bakteri taşır, bunu istemeyiz. 

İlgili Makaleler