Senin Yolun, Senin Fikrin: Adler My Way

İster bir hediye paketini tamamlasın, ister bir kıyafeti süslesin, ister saçınızı sarsın, fiyonklu ya da fiyonksuz kurdeleler çoğu zaman samimi anlarımızın şahidi olur. Bileğinizi, parmağınızı ve kulağınızı süsleyen ‘My Way’ adlı film şeritleri, senaryoları da içlerinde barındırıyor.

Öyle ki, filmin ritmine siz karar veriyor ve rolünüzü oynuyorsunuz. Adler bir simyacı ustalığıyla altına, pilili ve kıvrımlı bir kurdele akışkanlığı veriyor. Dövme ve cila işçiliğindeki ustalıkla sinema projeksiyoncusu gibi yaşamınızdan bazı kareleri beyaz perdeye yansıtıyor. Alt çizgisi pırlantalarla çekilmiş pembe altın film şeridi yüzük, bilezik ve küpeler, Adler’in ‘My Way’ adlı yeni koleksiyonunu oluşturuyor.
Benim yolum, benim filmim. Aynı bir film şeridi gibi, kurdelanın pilileri ve kıvrımları üzerinde yaşanmışlıklar ve hatıralar yer alıyor.

Ne mutlu hayatlarını bir sinema filmi gibi yaşayanlara. Filmi ister yavaşlatır, ister dondurur, isterseniz de flashback yaparsınız. Ve hayal ettiğiniz farklı senaryoları hayata geçirirsiniz.
Çünkü bu sizin yolunuz.

İlgili Makaleler