Sexting nedir, nasıl yapılır? Sexting yaparken dikkat etmeniz gerekenler

Koronavirüsten dolayı evlerimizde vakit geçirmeye dikkat ettiğimiz ve sevdiğimiz insanlarla görüşemediğimiz bugünlerde ilişkilerimizin gidişatı bizi endişeye düşürebilir. Eğer partnerinizle karantinada değilseniz siz de bugünlerde bir nevi mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz diyebiliriz. Şartlar böyleyken ilişkinize heyecan katmak için yapabileceğiniz birkaç şey var. Sexting de bunlardan biri.
Karşı tarafa güveniyorsanız eğer sexting gerçekten çok keyifli bir aktivite haline gelebilir, bunu ön sevişmenin de ön sevişmesi olarak düşünebilirsiniz.

Evde dün de giydiğiniz eşofmanlarla otururken, cilt bakımı yapmaya bile haliniz yokken telefonunuza gelen o nasıl arzulandığınızı betimleyen mesaj size kendini bir anda oldukça seksi ve güzel hissettirebilir. Elbette kendi kendine yeten bir kadın olarak böyle şeylere bel bağlamamalısınız fakat tercih ettiği kişi tarafından arzulanmak hangi kadının hoşuna gitmez ki?

  • Sexting Nasıl Yapılır? 

Eğer bu akşam partnerizle sexting yapmak istiyorsanız onun programını öğrenmeyi ihmal etmeyin. Sexting’de zamanlama her şeydir. Ortalığı ateşe vermeden önce “Ne yapıyorsun?” ya da “Müsait misin?” diye sormayı unutmayın.

  • Sexting’e Yavaş Başlayın 

Sexting’i inşa ettiğiniz bir Jenga örüntüsü olarak düşünün. Her şey sağlam bir başlangıca bağlı. Bu yüzden girişinizi yavaş ve sağlam yapmalısınız. Konuşmayı basit bir fotoğrafla başlatmayı deneyin, çok fazla açığa çıkarmadan, merak unsurunu koruyarak çektiğiniz fotoğraf işleri istediğiniz yöne çekmede size oldukça yardımcı olacaktır. Tıpkı sekste olduğu gibi sexting’de de yavaş ve emin adımlarla ilerlemek oldukça önemli. Rüyamda seni gördüm, şöyle şeyler yapıyorduk gibi klişelere düşmeden geçmiş sekslerinize atıfta bulunarak ya da aranızda geçen etkileyici bir andan ilham alarak partnerinizin hayal gücünü işin içine sokmasına izin verin.

  • Sexting Yaparken Role Girin 

Sexting yaparken role girmeniz çok önemli. Bu size de partnerinize de kendini oldukça seksi hissettirecek. Kelimeleriniz, fotoğraflarınız ve sesli mesajlarınız içinizde hissettiğiniz arzuyu yansıtmalı.

  • Sexting Yaparken Konfor Alanınızdan Çıkmak Zorunda Değilsiniz 

Yalnızca kendinizi iyi ve güvende hissettiğiniz kadar ileri gidin. Sexting, “Bu gece kokunu içimde hissetmek istiyorum,” masumluğuyla da heyecan faktörü yüksek nude bir fotoğrafla da yapılabilir. Utangaçlığınıza bir parça meydan okuyabilirsiniz ama sexting’de de koşmadan önce yürümeyi öğrenmek gerekli.

  • Sexting Yaparken Gönderdiğiniz Fotoğraflara Biraz Özenebilirsiniz 

Sohbetin heyecanını ikiye hatta üçe katlamak için göndereceğiniz fotoğraflara açı faktörünü eklemeyi unutmayın. Çekeceğiniz video ya da fotoğrafların dudaklarınız, boynunuz, popnuz ve pelvik bölgenizi iyi açılardan yakalamış olmasına dikkat edin. Her şeyi tek görsele sığdırmak zorunda değilsiniz, merak unsurunu ortadan kaldırmayın.

  • Dirty Talk (Seks veya Sexting Sırasında Yapılan Argo/Tahrik Edici Konuşma) Unsuru 

Dirty talk sexting’in yol göstericisidir. Kelimelerin kişilerin zihinlerinde yarattığı arzu ve heyecanı bir üst seviyeye çıkarır. Ne giydiğinizi betimleyebilirsiniz, partnerinizden fotoğraflar isteyebilir ve buna göre onunla neler yapmak istediğinizi anlatabilirsiniz. Aranızda geçen konuşmaları baz alarak bedeninizin verdiği tepkileri ona yazabilirsiniz. Fantezilerinizden bahsedebilirsiniz.
Eğer bu konuda ilhama ihtiyacınız varsa Rebecca Brooks ya da Sarah Maclean’in romanlarına göz gezdirebilirsiniz. Görsel ilham almak isterseniz size Erica Lust’ın işlerini tavsiye ediyoruz.

  • Sexting Yaparken Geçmiş Seks Deneyimlerinizden İlham Alabilirsiniz 

Sexting yaptığınız kişi eğer partnerinizse geçmiş sevişmelerinizden ilham alın, bu her zaman iyi sonuç verir. “Dün gece beni boynumdan öpüşünü unutamıyorum” ya da “O geceki dokunuşların aklımdan çıkmıyor” gibi başlangıçlar yapabilirsiniz. Buradan sonrasında birbirinizi tekrar gördüğünüzde partnerinizle neler yapmak istediğinizden bahsedin.

  • Her Şey Detaylarda 

Sexting yaparken ne kadar detaylı olursanız sizin de partnerinizin de aldığı keyif o kadar çok olur. Görselleştirmeyi daha kolay hale getirmek için açık sözlü olmaktan asla çekinmeyin. Böylece sohbeti sürdürmek de daha kolay olacaktır.

  • Sexting Yaparken Soru Sorun 

Hem cesaret verici hem de heyecan. Partnerinize fantezilerini, vücudunuzun en çok hangi kısmını beğendiğini, seks yaparken en çok hangi hareketinizin hoşuna gittiğini sorabilirsiniz.

İlgili Makaleler