Sıcak Dokunuş

Amouage Lilac Love
Yaz enerjisini anımsatan lila rengi şişesine rağmen Amouage Lilac Love, tam bir kış parfümü. Çiçeksi havasını formülünde kullanılan yoğun leylak dokunuşlarına borçlu olan koku, kakao notlarının vanilya ile harmanlanmasıyla oldukça kalıcı bir etkiye sahip. Ürünü, güneşli kış günlerinde kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Amouage Lilac Love EDP, 100 ml, 3.365 TL; beymen.com.

Kilian Angel’s Share
Art deco stiline sahip şişesiyle göz dolduran Kilian Angel’s Share, sıcak baharat notalarını barındırıyor. Meşe ve sandal ağacı içerikleriyle de odunsu yayılıma sahip olan parfüm, erkeksi parfümleri tercih eden kadınlara hitap ediyor. Özellikle sıcak alt tona sahip tenlerin kullanmasını öneriyoruz.
Kilian Angel’s Share EDP Carafe, 250 ml, 4.800 TL; beymen.com.

Serge Lutens L’Incendiaire
Fransız sanatçı Serge Lutens’in ilk yolculuğu için Fas’a gitmesinin ardından eserlerine kattığı mistik ve oryantal hava, sanatçının parfüm serisine de yansıyor. Sade şişe tasarımıyla öne çıkan Serge Lutens L’Incendiaire, odunsu ve tütsümsü bir koku. Odak noktası olmak isteyeceğiniz özel kış geceleri için ideal bir parfüm.
Serge Lutens L’Incendiaire EDP, 50 ml, 3.500 TL; makyajtrendi.com.

Xerjoff Casamorati Bouquet Ideale
Vanilyanın tarçınla buluştuğu Xerjoff Casamorati Bouquet Ideale, soğuk kış günlerinde sıcak tarçınlı kurabiyeyi andıran dokunuşuyla iç ısıtan bir parfüm. Alt notalarında bulunan tütün çiçeği ile yakalanan odunsuluk, vanilyanın tatlılığını dengeliyor. Kokunun içeriğindeki gizli baharatsa parfümlerde görmeye çok da alışık olmadığımız muskat. 
Xerjoff Casamorati Bouquet Ideale EDP, 100 ml, 2.275 TL; homeofscents.com.tr.

Armani Privé Bois d’Encens
Armani, niş parfümlerden oluşan serisi Privé’de yer alan Bois d’Encens’ı 4000 yıl önce Mısırlılar tarafından yaratılan ve dünyanın en eski parfümü olarak kabul edilen Kyphi’nin yeniden yorumlanması olarak tanımlıyor. Odun ve tütsü notalarının dengeli dağılımıyla dikkat çeken parfüm, sedir ağacı dokunuşuna da sahip. Bulutlu ve yağmurlu havalar için özellikle uygun bir seçenek.
Armani Privé Bois d’Encens EDP, 100 ml, 2.000 TL; sephora.com.tr. 

 

HAZIRLAYAN SELİN ÇATAY ERKMEN

İlgili Makaleler