Şiş Gözlerden ve Gözaltı Torbalarından Kolayca Kurtulun

Gözaltı şişliği ve gözaltı torbaları olduğunuzdan daha bitkin ve yaşlı görünmenize neden olur ve tek başına uyku her zaman bu sorunu çözemez. Birkaç uygulama ile gözaltı torbalarınıza ve şiş görünümlü gözlere veda edebilirsiniz.

Uçak Yolculuğunun Etkilerini Azaltın
Eğer gözaltı torbalarına müsait bir göz yapınız varsa, seyahat ederken de daha dikkatli olmanız gerekebilir. Vücudunuz su tutmaya müsaitse uçak yolculuklarından sonra gözaltı şişkinliğinizin arttığını fark edebilirsiniz. Bu sorunu tamamen gidermeniz mümkün değilse bile, uçuştan kaynaklanan bu sorunu çözmek için başınızın altına bir yastık koyarak şiş görünümü azaltabilirsiniz.

                              

Yediklerinize ve İçtiklerinize Dikkat Edin
Gözaltınız şişkinliğe müsaitse, tuzdan ve alkolden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Bunlar şiş görünümü kötüleştirebilir. 

                               

Bakım Ürünlerinden Yardım Alın
Göz bölgenizi nemlendirici ve kolajen artırıcı içeriklerle sürekli nemli tutarak daha dolgun ve sağlıklı  bir görünüm oluşmasına yardımcı olabilirsiniz.

                             

Soğuk Kompres Uygulayın
Göz çevrenizdeki şişkinliği gidermek ve bu bölgelerde gergin bir görünüm yaratmak için soğuk kompres en iyi yöntemlerden biridir. Temiz bir bezi soğuk suyla ya da buzla ıslatıp göz çevrenize birkaç dakika bastırmanız ve yüzünüzü soğuk su ile yıkamanız şişkinliği gidermek adına yeterli olacaktır.

                            

Sıcak Kompres İle Gözlerinizi Dinlendirin
Uyku öncesi gözlerde dinlendirici bir etki bırakan sıcak kompresi ile rahatça uyuyabilir ve gözlerinizi dinlendirerek şişlik oluşumunu engelleyebilirsiniz.

                         

Vitamin Takviyesi Alın
Cildinize ve gözaltınıza canlı ve aydınlık bir görünüm vermek için içeriğinde vitamin olan besleyici ve onarıcı ürünlerden yararlanabilirsiniz.

Exuviance Brightening Bionic Eye Cream
Doğrudan gözaltındaki koyu halkaları ve şişkinliği hedef alan bu krem, göz çevresindeki hassas deriye özel vitamin içerikli bakım yapmanızı sağlar.

                     
Masaj Etkisi ile Yorgunluk İzlerini Yok Edin
Göz çevresi problemlerinin ana sebeplerinden biri de mikro dolaşımın azalmasıdır. Masaj uygulaması ile göz çevresindeki canlılığı geri kazanabilirsiniz.

Yves Rocher Gençlik İksiri
Yorgunluk izleri ile savaşan bu ürün, gözaltında meydana gelen torba oluşumunu başlamadan bitirmeyi hedefler.

                   
Daha Fazla Nemlendirin
Özellikle kuru ve hassas ciltlerin nemini daha uzun süre korumasını sağlamak için nem desteği alabilirsiniz.

Avon Solutions Hydra Beyond Nemlendirici Göz Çevresi Kremi
Bu göz çevresi kremi iki güne kadar yoğun nemlendirme etkisi sağlar.

                    
 

İlgili Makaleler