Sömestr Tatilininin En Keyiflisini Cullınan Belek Farkıyla Yaşayın

Cullinan Belek, kış mevsiminde açıkhavada havuz keyfi yaşamak isteyen aileler için büyülü bir dünya sunuyor. Cullinan Belek’in özel ısıtmalı havuzlarında kış mevsiminde açık havada yüzmenin ayrıcalığını yaşayacaksınız.   Doğal gün ışığı ile aydınlanan C’Espace Spa açık hava ısıtmalı havuz, yemyeşil manzarayı kucaklayan Azure Havuz, swim up odanızın terasından görebileceğiniz sımsıcak özel havuz, kişiselleştirilmiş lüks ve ayrıcalıklarla seçkin bir konaklama deneyimi sunan villa havuzları ile kış mevsiminde havuz keyfi ayrıcalığı sizleri bekliyor. 
Türkiye’nin hem denize hem de nehire kıyısı olan ilk ve tek golf sahası Cullinan Links Golf Club, çocuklarının erken yaşta golf sporuyla tanışmasını isteyen ailelerin keyifle zaman geçireceği bir alternatif oluyor. 

Cullinan Belek’in minik misafirler için yeni keşifler, arkadaşlıklar oyun, eğlence, sanat ile dopdolu  sömestr programı hem eğlendiriyor hem de öğretiyor. 
 
Çocukların ilgisini çekecek cıvıl cıvıl bir dekorasyonun hakim olduğu çocuk kulübünde uzman ve eğitimli bir ekip eşliğinde farklı yaş gruplarına yönelik oyun ve aktiviteler sunan UPUPA Kids Club’ta sömestirde çocukları harika bir tatil ve eğlence dolu günler bekliyor.  Yaş gruplarına göre yoga ve pilates dersleri, profesyonel yüzme dersleri, bale dersleri, Hip hop ve pop dans dersleri, resim, grafiti, seramik atölyeleri ve DJ Kursu, minik şefler atölyesi, nerf savaşları, interaktif aktiviteler, balon katlama workshop, bowling, masa tenisi, basketbol ve Play Station turnuvaları, Survivor Parkı, eğlenceli konsept partiler ve çok daha fazlası Cullinan Belek’te minik misafirlerin eğlenmeleri için özel olarak tasarlandı. 
 
Her detayın titizlikle düşünüldüğü Cullinan Belek’in usta şefleri, mevsimin taptaze lezzetleri ile aileler ve minikler için enfes sofralar kuruyor. Uzman danışmanların önerileri ile Upupa Kids Club ve Mare Ana Restoran’da çocuklar için özel dizayn edilmiş bölümde her gün kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için çocukların damak zevkine uygun lezzet seçkileri ile minikler yemek yemenin de keyfini doyasıya yaşarken ; katkısız ve el yapımı çikolatalar çocuklara ve yetişkinlere eşsiz bir lezzet şöleni sunuyor.

Akdeniz’in eşsiz mavisi ve yeşilinin birleştiği, her detayın özenle seçildiği Cullinan Belek, ailece unutamayacağınız bir tatil anısı ile hafızalarınıza kazınıyor.

İlgili Makaleler