Sömestr’da Çocuklara Özel Etkinlikler için Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, 18-22 Kasım tarihleri arasında tüm öğrenciler için oluşturulan özel etkinlikler ve atölye programları ile aileleri keyifli bir tatil yapmaya bekliyor.
Her yaş grubuna özel oluşturulan programlar ile çocuklar İngilizce konuşma sınıfı ile pratik yaparken, satranç derslerine ve satranç turnuvasına, golf turnuvasına, kağıt ve kumaş üzerine serigrafi baskı, seramik boyama, bahçecilik ve çiçek dikme gibi çok sayıda farklı atölyeye katılma şansı bulurken, çikolata, kurabiye ve pizza yapmak için mutfağa girecekler.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort &Spa, sömestr tatilinde çocuklar için oluşturulan otuzdan fazla farklı atölye ile çocukların bu tatili en verimli şekilde geçirmesine katkı sağlamayı hedefliyor.
Dalaman bölgesinde yapacakları bu keyifli sömestr tatilinde misafirlerin mutlaka görmesi gerekenler listesi bulunuyor. Unesco tarafından Dünya Mirası Geçici Listesi’nde bulunan Kaunos Antik Kenti’nde yaklaşık 3 bin yıllık tarihi bir yolculuğa uzanırken, misafirler Sarıgerme bölgesinde bulunan Pisilis Antik kentinde geç Bizans çağının izlerine şahitlik ediyor. Caretta caretta’ların ev sahibi olan  İztuzu plajında misafirler hem denizin tadını çıkarabilir hem de caretta caretta’ları kurtarma ve rehabilitasyon için kurulan merkezi ziyaret edebiliyor ve Baba Adasında dalış yapmanın keyfine varabiliyor.

İlgili Makaleler