The Bodrum Edition 5. Sezon Açılış Davetinde Ünlü İsimleri Ağırladı

Conde Nast Traveller tarafından Readers Choice Ödülleri’nde Avrupa’nın 4’üncü, dünyanın ise en iyi 24’üncü oteli seçilen The Bodrum EDITION, 20-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen sezon açılış davetinde yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda ünlü ismi ağırladı. The Bodrum EDITION Genel Müdürü Marc Matar’ın ev sahipliğinde düzenlenen davete Aybüke Pusat, Afra Saraçoğlu, Yağmur Tanrısevsin, Bünyamin Aydın, Frank Roberts, Elena Ora, Chey Maya, Amy Verity, Anna Vitiello, Vas J Morgan, Danillo Lauria, Alan Schaller Mathieu Forget ve Victoria Dauberville gibi kültür&sanat, moda ve medya dünyasından çok sayıda ünlü sima katıldı. Büyük ilgi gören davette gastronomiden sanata, müzikten sağlıklı yaşama üç gün boyunca konuklar unutulmaz anlar yaşadı.

 

 

Yeni çağın lüks anlayışının en önemli temsilcilerinden The Bodrum EDITON, 20-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve büyük ses getiren yeni sezon açılış davetiyle yeni sezona “merhaba” dedi. Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda ünlü ismin katıldığı davette gastronomiden sanata, müzikten sağlıklı yaşama üç gün boyunca konuklar unutulmaz anlar yaşadı. 

Davete ev sahipliği yapan The Bodrum EDITION Genel Müdürü Marc Matar, bu yaz beşinci yıllarını kutladıklarının altını çizerek “2022 sezonunu benzersiz kılmak için hiçbir çabadan kaçınmadık ve şu an sizlerle birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Bu yaz oldukça iddialıyız ve yeni çağın lüks anlayışının en önemli temsilcilerinden biri olarak her zaman yenilikçilik ve kusursuz hizmet arasındaki mükemmel dengeyi kurmaya devam edeceğiz” dedi. 

  

Sezon açılışında uluslarası moda, sanat ve medya dünyasından önemli isimler de davete renk kattı. Uluslararası basın adına İngiltere The Times’tan Kelly Roisin, GQ Global Moda Direktörü Mobolaji Dawodu, Meksika Elle’den Jordi Lineras Rivas, İngiltere Grazia’dan Molly Haylor, İspanya La Guardia’dan Alberto Barbieri ve yine İngiltere BA Highlife’tan Jess Herbert’in yanı sıra moda ve sanat dünyasından EDITION markasının Global Kültür ve Eğlence Direktörü Frank Roberts, İngiliz şarkıcı Rita Ora’nın kız kardeşi ve menajeri Elena Ora, influencer ve Gigi Hadid’in yakın arkadaşı Vas J Morgan, Chanel modeli Chey Maya, ünlü yıldızların stilisti Amy Verity, Harper’s Bazaar modeli Anna Vitiello, fotoğrafçı Danillo Lauria ve portre fotoğrafçısı Alan Schaller, dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı ve yaratıcı yönetmen Mathieu Forget ve balerin Victoria Dauberville konuklar arasında yer aldı.

YogaŞala tarafından yürütülen yoga programından sezon açılışı için özenle seçilen meditasyon teknikleriyle başlayan davette, Sunset Terrace’de Ray Rizzo ve Burcu Kutluk rehberliğinde yapılan yoga seansları büyük ilgi gördü. Yoga sonrası KITCHEN’da yapılan uzun kahvaltı sonrası dileyen konuklar Taylan Aktuğ’un ritim terapisine katıldı.

Sezonun ilk happy hour partisi ünlü moda markası Les Benjamins ve About Nights tarafından düzenlendi. The Bodrum EDITION’daki pop-up corner’ın açılışına özel düzenlenen partide çok sevilen Avangart Tabldot setin başına geçti. Sezon açılış akşam yemeği ise geçen yıl ilk kez The Bodrum EDITION’da konuklarını ağırlayan Inari’de gerçekleşti. Konuklardan tam not alan yemeğin ardından etkinlik çok beğenilen Amber Joy Rava’nın kumsaldaki Fire Dance Celebration performansı ile devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise yetenekli Dj Berk Büyükakın tüm konuklara unutulmaz anlar yaşattı. 

Yenilikçilik ve özgünlük bakış açılarını tecrübesiyle birleştirerek yarattığı özgün tasarımlarla tanınan Ian Schrager’ın yarattığı her EDITION otelinde olduğu gibi The Bodrum EDITION’ın da sanatla bağları oldukça kuvvetli. The Bodrum EDITION, bu yaz “Flying Man” olarak bilinen dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı ve yaratıcı yönetmen Mathieu Forget’nin “L’invitation au Voyage – Yolculuğa Davet” adlı yeni sergisine de ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin 5 farklı şehrinde çekilen 10 büyüleyici fotoğraf yaz boyunca görülebilir. Büyük ilgi gören davette eserler ve eserlerin yapım aşamasını anlatan arka plan videoları sanatseverlerden tam not aldı. İlk kez Bodrum’da başlayan bu yolculuk Türkiye’nin farklı şehirlerinde devam edecek.

Sergi açılışının ardından konuklar Mathieu Forget ve Victoria Dauberville’nin büyüleyici dans gösterisi eşliğinde Osman Sezener’in yeni sezon için hazırladığı özel menü tadımı için KITCHEN’da buluştu. Unutulmaz anların yaşandığı buluşmada Dj Berk Büyükakın’nın setinin ardından gece The Bodrum EDITION’ın çok sevilen kulübü Discetto’da Murathan Özbek ve Can Balta’nın müthiş performansıyla geç saatlere kadar devam etti. 

İlgili Makaleler