Tırnaklarda Bakım Zamanı

Tatlı badem yağı içeren küçük pembe kürecikleri ile kütikül bakım jeli, tırnaklarına canlandırıcı bir etki vermek isteyenlere özel tırnak sertleştiriciler,parlatıcı bakım ve canlı tonlardaki oje yelpazesidikkat çekiyor. Sephora Collection’ın tırnak bakımı için vazgeçilmezi olan ürünler sayesinde ellerde bakım dönemi çok eğlenceli geçiyor.
Sephora Collection’a ait tüm ürünleri, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

SEPHORA COLLECTION KÜTİKÜL BAKIM JELİ
Kütikülleri yumuşatmak ve beslemek için ve dolayısıyla hasar görmüş tırnakları onarmak için etki eden kütiküller için besleyici bir bakım jeli.
Damlalıklı ultra hassas aplikatörünün yanı sıra tatlı badem yağı içeren küçük pembe kürecikleri ile tırnaklara taze ve gurme kayısı kokusunu sunuyor.
Fiyat: 44,90 TL
 
SEPHORA COLLECTION EXPRESS DRYING OILTIRNAK BAKIMI
1 dakikadan az bir sürede ojeyi kurutarak, tırnakları parlatan 2si1 arada bir yağ, tırnakları anında pürüzsüzleştiriyor ve kütikülleri de besliyor.
Fiyat: 34,90 TL
 
SEPHORA COLLECTION TIRNAK SERTLEŞTİRİCİ
Bu süper sertleştirici tırnak bakımı, tırnaklarına canlandırıcı bir etki vermek isteyen, yumuşak, kırılgan veya bölünmüş tırnakları olan kadınlar için ideal bir çözüm sunuyor.
Tırnakları dış etkenlere karşı korumayı desteklerken, tırnakların güçlenmesine, sertleşmesine ve pürüzsüleşmesine de katkı sağlıyor
Fiyat: 34,90 TL
 
SEPHORA COLLECTION TIRNAK TÖRPÜSÜ
Sephora Collection’ın renkli dünyasından yer alan tırnak törpüsü, orijinal formuyla bakım tutkunlarının olmazsa olmazı oluyor.
Fiyat: 18,90 TL
 
SEPHORA COLLECTION BASE COAT TIRNAK BAKIMI
Tırnaklarınızı güzelleştirmeyi destekleyen tırnak bakım ürünü, 3’ü 1 arada sunulan mükemmel bir baz olarak dikkat çekiyor. Tırnağı korunmasına yardımcı olan ürün
Ojelerin renginin kalıcılığını da arttırıyor.
Fiyat: 39,90 TL
 
SEPHORA COLLECTION COLOR HIT OJE
SEPHORA COLLECTION uzun ömürlü ve 5 günlük parlak oje, Color Hit, yoğun canlı renklerle. 52 canlı ve ultra parlak tonu, üst katı ve eğlenceli şişesi sizi aşık edecek!
Renk verniğinin yepyeni formülü, hızlı ve kolay uygulama sağlıyor. .
Pratik vernik fırçasına erişmek için ise renk verniğinin kapağı çıkarılabilir.
Fiyat: 18,90 TL

İlgili Makaleler