Türkiye’nin En Popüler Kayak Oteli Das 3917 Sezonu Müzik Festivaliyle Açıyor

Türkiye’nin gözde kayak merkezi Erciyes’in en popüler oteli DAS 3917, heyecanla beklenen yeni sezonu “DAS WINTERMANIA” festivaliyle açıyor. 16-18 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek festival kapsamında ünlü Dj’ler üç gün boyunca setin başında olacak. Cielo, Drumstone, DJ Pappa, Murat Tokuz, OA Music, Orkun Bozdemir, Saruu gibi isimlerle kayak sezonuna iddialı bir giriş yapacak olan DAS 3917’de unutulmaz bir hafta sonuna hazır olun. DAS Après alanıyla oldukça iddialı olan DAS 3917 bu yıl da kayak tutkunlarının vazgeçilmez adresi olacak. 
 
Heyecanla beklenen kayak sezonu başlıyor. Türkiye’nin gözde kayak merkezi Erciyes’in en popüler ve dinamik oteli DAS 3917, yeni sezonu iddialı bir müzik festivaliyle açıyor: DAS WINTERMANIA! 16-18 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek festivalde Cielo, Drumstone, DJ Pappa, Murat Tokuz, OA Music, Orkun Bozdemir, Saruu gibi ünlü Dj’ler setin başına geçerek unutulmaz anlara imza atacak. Yenilenen DAS Après alanı ve zenginleşen menüsüyle de oldukça iddialı olan DAS 3917; bu yıl da kayağın yanı sıra gastronomi, sanat, müzik ve eğlencede kayak tutkunlarının vazgeçilmezi olacak. 

 
Mimarisiyle de büyük beğeni toplayan DAS 3917, bol oksijenli geniş açık hava alanlarının yanı sıra şık odaları, lounge’ları ve restoranıyla bu kış da keyifli buluşmalara ev sahipliği yapacak. DAS 3917’de standart deluxe oda, junior deluxe family suite, grand deluxe family suite, junior king suite, DAS deluxe suite ve king suite olmak üzere toplam 76 oda ve bu yıl hizmete açılacak olan 5 adet Chalet bulunuyor. DAS Après alanının üzerinde yer alan Chalet’lerden direkt piste erişim sağlanacak. 24 saat butler ve VIP servis imkanları sunan Chalet’lerde şömine, arzu edilirse odada masaj, kahvaltı ve a’la carte akşam yemeği hizmeti gibi özellikler yer alacak. Aynı zamanda Chalet’lerden asansörle alt kata ulaşılarak ünlü dj ve sanatçıların sezon boyu performans sergileyeceği popüler DAS Après alanına, en yeni kayak ekipmanlarının bulunduğu ve mimarisiyle Alpler’i andıran donanımlı ve modern bir kayak odasına kolayca erişim sağlanacak.
Kayseri şehir merkezine 25, Erkilet Havaalanı’na 30 kilometre mesafede konumlanan DAS 3917, çifter şeritli, gidiş-gelişli geniş kara yoluyla sadece 25 dakikada kolay ulaşım imkanı sağlayarak son yılların en gözde kayak oteli haline geldi. Unutulmaz bir kış tatili için şimdiden yerinizi ayırın. 

İlgili Makaleler