Üzüm Kızı Türkbükü Bodrum Eğlence Hayatına Yön Vermeye Devam Ediyor

Üzüm Kızı Otel, Beach ve Sahne Bodrum yarım adasının en güzel koylarından biri olan Türkbükü koyunun tam orta kısmında denize sıfır konumda 2021 yılında deneyimli ve vizyoner işletmeci Bahadır Akın tarafından projelendirilmiş ve işletmeye açılmıştır. Karma ve butik tatil anlayışının öncüsü olarak Türkiyede öncü bir proje olarak hayata geçirilmiştir. Concept bünyesindeki Üzüm Kızı Otel etnik bohem tarzda dekore edilmiş 10 odası ve yine aynı tarzda dekore edilmiş 1 adet üzüm villası ile 24 yatak kapasitesine sahiptir.

12 ay açık olan otel özel turizm tesisi belgeli olup bölgenin en iddialı butik otel işletmelerinden biri olarak göze çarpmaktadır. Otelin yöneticilğini daha önce bayan basketbol milli takımlarında başarı ile  antrenörlük yapan Selen Erdem üstlenmiştir. Odalarının mobilya dekorasyonu tümüyle Hindistanda özel olarak dizayn edilmiş olup yeni neslin  rend dekoru olan el işçiliği makrome perdeler ve makrome yastıklar dekorasyona eşlik ediyor. UZUMKIZI BEACH Türkbükü koyunun en güzel konumunda 500 m2lik özel dekore edilmiş beach  iskelesiyle,  Türkbükü koyunun en güzel denizine sahip  olarak müşterilerine tatil keyiflerini ikiye katlama sözü vermektedir.


 

Üzümkızı Beach bünyesinde Starbucks ,Lilly Vdr butik ,Üzüm kokteyl bar ve sushi mare alt işletme ve markaları ile Türkbükünün yeni çekim merkezi olmaya ve bölgenin trendlerini belirleyecek en iddialı beachi olmaya aday. Üzüm Kızı Grup işletmelerinin işletme sorumluluğunu başarılı işletmeci Hüseyin Çimen yapmaktadır. Yardimcılığını ise Reina’dan tanıdığımız deneyimli yönetici İbrahim Aras üstlenmektedir. Mutfak koordinatörlüğü ünlü genç ve başarılı chef Kaan Karagöz üstlenmiştir. Müzik koordinatörlüğünü ise Dj Mustafa Mavi yapmaktadır. Üzüm Kızı Türkbükü işletmelerinin lokomotif markası olarak parlayan Üzüm Kızı Sahne ise kısa zamanda bir çok ilke imza atarak sektörün önemli oyuncusu olmuş durumda diyebiliriz. Üzüm Kızı Sahne 2022 yaz sezonunda sezon boyunca haftada en az beş yıldız sanatçıyı sahnesinde ağırlayarak Bodrum yarımadasında ve hatta belkide sektörel olarak tüm Türkiyede bir ilke imza atmıştır.

Son zamanlarda sıkıntılı süreçlerdem geçen canlı müzik sektörüne büyük bir adım olmuş gibi gözüküyor. 2022 yaz  sezonu  boyunca sahnesinde Ayta Sözeri, Yaşar, Rubato, Soner Olgun, Utku Uysal, Deha Bilimlier, Sakiler, Fedon ,Suzan Kardeş, Bülent Özdemir gibi birçok yıldızı aralıksız olarak ağırlayan Üzüm Kızı Sahne’nin programları 29 ekime kadar devam edecek. Sahne ve organizasyon sorumluğu Cüneyt Karahan ve Şebnem Ertuğral’a ait. Üzüm Kızı Sahne’nin ve grubun diğer markalarının Pr, halkla ilişkilerini genç ve güzel yonetici Zeynep Akgün üstlenmiştir. Üzüm Kızı Otel, Beach ve Sahne tüm bu farklılıkları ile bu sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonlardada tatil trendlerine yön verecek gibi duruyor.
 

.   

İlgili Makaleler